Lice

ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA OBJAVILA SELFI U VEŠ-MAJICI: Svi su gledali samo u jedan detalj, da li joj je to trebalo?! (FOTO)

Una uvek mami pažnju.

29.07.2024 19:00

ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA OBJAVILA SELFI U VEŠ-MAJICI: Svi su gledali samo u jedan detalj, da li joj je to trebalo?! (FOTO)
Instagram-unacolic

Ćerka poznatog pevača Zdravka Čolića, Una Čolić (22), ponovo je izazvala pažnju javnosti svojim provokativnim fotografijama. Budući da je ćerka legendarnog pevača, mnogi prate svaki njen korak. Tako je pojedinima trn u oku to što je lepa i zgodna, ali se, navodno, previše izlaže medijskoj pažnji. Mnogima nije promakao ni detalj da je Una, navodno uradila usta. Sumnje su podgrejane i njenom poslednjom fotografijom.

Naime, Una je objavila selfi iz noćnog provoda, dok su u prvom planu bile njene pune, senzualne usne koje je prekrivao jarkovcrveni karmin. Kosa joj je bila skupljena, dok je na sebi imala majicu na tanane bretele koju je očigledno ponela bez brushaltera. Kada su njeni fanovi još prvi put primetili promenu u vidu usana, odmah su stigle poruke da joj "to" ne treba i da je najlepša prirodna.

Instagram-unacolic

Una Čolić

Mnogim znatiželjnicima nije promakla činjenica da lepa Čolina kći neprestano putuje, pa se pojedini dušebrižnici tako redovno pitaju da li joj to tata finansira putovanja i "radi li ona još nešto u životu, osim što putuje".

Najpoznatiji pevač Srbije, Zdravko Čolić, ima dve ćerke i retko priznaje da je slab na njih. U njegovo vreme nije bilo prednosti koje je savremena tehnologija donela, ali je i on bio neko ko nikada nije želeo preveliku medijsku pažnju i privatni život je uporno krio od ljubomornih pogleda. S druge strane jasno mu je da se Una samo prilagodila savremenom dobu. Ma koliko on svojevremeno izbegaovao da prikazuje intimu, jasno mu je koliko njegova starija ćerka voli da se fotografiše i to objavljuje na društvenim mrežama, pa ne može da joj zameri.

 

 

Takođe, među Uninim brojnim komentarima na Instagramu uvek se nađe previše priče o njenom slavnom ocu, pa je nedavni komentar svima zapušio usta.

- Ovo je Una. Nju komentarišite, a ne tatu. Devojčica je porasla - glasila je poruka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)