Lice

ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA UVEĆALA USTA?! Odmah usledile reakcije fanova "Ne pumpaj više, lepša si prirodna!" (FOTO)

Una uživala u noćnom provodu.

09.07.2024 22:00

ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA UVEĆALA USTA?! Odmah usledile reakcije fanova "Ne pumpaj više, lepša si prirodna!" (FOTO)
Instagram-unacolic

Ćerka poznatog pevača Zdravka Čolića, Una Čolić (22), ponovo je izazvala pažnju javnosti svojim provokativnim fotografijama. Budući da je ćerka legendarnog pevača, mnogi prate svaki njen korak. Tako je pojedinima trn u oku to što je lepa i zgodna, ali se, navodno, previše izlaže medijskoj pažnji. Mnogima nije promakao ni detalj da je Una, navodno uradila usta.

Naime, ona je objavila selfi iz automobila tik pred  izlazak, kao što to obično radi, a njeni fanovi kojih na Instagramu broji blizu 47.000 su odmah primetili izvesnu promenu. Una se opredelila za usku bordo majicu koja je imala ravan dekolte, ali je veoma isticala njene bujne grudi. Uz majicu je uparila i crnu mini suknju na preklop. Međutim, najviše pažnje privikle su njene usne koje izgledaju punije i senzualnije nego inače, te su pojedini fanovi odmah pretpostavili da je Čolićeva ćerka povećala usne.

Usledio je veliki broj komentara, jedni su hvalili njen besprekorni izgled i dobre Čoline gene, dok su drugi smatrali da joj bila koja korekcija tog tipa uopšte nije bila potrebna.

- Moja lepotica, volim te zauvek.

- Odlično je.

- Preslatka Unica.

- Ne preteruj sa usnama, nemaš potrebe, usta su te lepša tvoja prirodna.

- Zna cura šta radi.

Fotografije koje je objavila bile su iz noćnog izlaska sa prijateljicama, dok nije izostalo ni neizbežno fotografisanje u tolatu.

Pored dušebrižnika koji redovno Uni broje putovanja i objave, Čola je svojevremno objasnio da nikada nije voleo da se medijski eksponira, te da je to bilo isključivo zbog posla. S druge strane njegove ćerke žive u potpuno drugom vremenu, pa ma koliko njemu lično delovalo čudno, razume da Una voli gotovo na svakom ćošku da se slika i to objavljuje na društvenim mrežama, budući da to i sve njene prijateljice rade. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)