Moda

OVU PEVAČICU NISMO PREPOZNALI NA FOTKAMA IZ GRČKE: Ima 51 godinu i svi su odlepili za njom - izgleda bolje nego ikad!

Mamila uzdahe Grka.

09.07.2024 19:35

OVU PEVAČICU NISMO PREPOZNALI NA FOTKAMA IZ GRČKE: Ima 51 godinu i svi su odlepili za njom - izgleda bolje nego ikad!
instagram-printcreen-badrich

Pevačica Nina Badrić (51) mami poglede gde god da se pojavi. Posle drastičnog skraćivanja kose, izgleda da je pala isto tako drastična odluka da smrša. Naime, uoči izlaska novih numera, primetno je da je pevačica liniju dovela do svršenstva. Tek što su se pročuli hitovi "Ono kad", sa istoimenog albuma koji se polako "krčka", Nina je objavila numeru "Kako si" i otputovala na dugoočekivani odmor.

Odabir destinacije za letovanje i ovaj put pao je na Grčku i to Mikonos. Pevačica je objavila fotografije sa šetališta na ovom ostrvu u veoma neobičnoj haljini. Kreacija je bila u vidu bele košulje na kopčanje, dugih rukava, a jedina razlika od klasične košulje je bila u tome što je ova išla tik uz telo i dosezala dužinu mini suknje. Takođe, ramena su bila otvorena, a primetno je da je Nina ispod imala beli bikini. Ponela je i krem papuče i naočare za sunce zlatnog okrvira.

- Kojim putem krenuti - napisala je pevačica u opisu objave.

Usledilo je više od 6.000 sviđanja, a samo neke od žena sa javne scene kojima se sviđa Ninina Obajva su i pevačica Lepa Brena, Jelena Rozga, kao i glumica Sloboda Mićalović.

- Guštaj Ninočka moja lepa - poručila joj je koleginica Jelena Rozga.

- Opa, stigla si - oduševljeno joj je odgovorio voditelj Boško Jakovljević.

- Kud god pošla, napravićeš stazu slavnih!

- Lepa naša Badrićka, pevačica i lepotica.

- Uvek divna i elegantna.

Instagram-printscreen-badrich

Nina Badrić na Mikonosu

Podsećamo, Nina je bila udata za biznismena Bernarda Krasnića. Uprkos, činilo se, velikoj ljubavi, ovaj brak nije uspeo, a ubrzo nakon razvoda Krasnić je ponovo stao na ludi kamen. Naime, Bernard je trenutno u braku sa Laticom Ivanišević, za koju kažu da je prava lepotica. Nina i Krasnić bili su u vezi 12 godina, a 2003. su se verili u Dubrovniku, pa stupili u brak. Međutim, već posle tri godine bračnog života razišli su se i svako je nastavio svojim putem. Nina za razliku od bivšeg supruga i dalje nije naišla na svoju srodnu dušu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)