Zanimljivosti

PILI SU KRV JEDNO DRUGOME I POJAVILI SE VEZANI U JAVNOSTI: Najskandalozniji par prati ceo svet, svi se pribojavaju jednog!

Svoju vezu sa njim predočila je u knjizi "Lepi dečaci su otrovni".

09.07.2024 17:14

PILI SU KRV JEDNO DRUGOME I POJAVILI SE VEZANI U JAVNOSTI: Najskandalozniji par prati ceo svet, svi se pribojavaju jednog!
MTV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica Megan Foks i muzičar Mašin Gan Keli su definitivno par koji intrigira javnost svojim neobičnim postupcima i skandalima koji neprestano prate njihovu vezu. Kontroverzan par nedavno je viđen na koncertu benda Blink-182 u u Los Anđelesu, a Megan je privukla pažnju svojim izazovnim stajlingom. 

Tridesetosmogodišnja glumica je nosila providnu crnu suknju olovka kroja, koja je bila trikotažna i poluprovidna, a dosezala je do preko kolena. Uparila ju je sa običnom sportskom belom majicom kratkih rukava, koju je vezala i podigla do struka. Preko svega imala je bundicu od veštačkog krzna u jarkocrvenoj boji, dok je postava bila u vidi dezena zmije. Stajling je zaokružila masivnim ogrlicama i crnim martinkama visokih platformi sa žutim pertlama.

Mašin se opredelio za prugaste crno-bele pantalone sa dodatim lancima i belu majicu sa printom, kao i za crne starke, takođe viših platformi. Njegove cele istetovirane ruke u beloj majice su tako ponovo došle do izražaja. 

Podsećamo, Megan Foks i Mašin Gan Keli su započeli vezu 2020. godine, a verili su se u januaru 2022. Tokom veze, mediji su pisali o raznim neobičnim ritualima koje par praktikuje, poput međusobnog ispijanja krvi i trenutka kada je Mašin navodno viđen da nosi Meganinu krv na jednoj premijeri. Takođe, par je šetao crvenim tepihom vezan jedno za drugo, što je izazvalo dosta pažnje javnosti.

Reper je glumici, takođe navodno, poklonio verenički prsten sa umetnutim šiljcima kako bi je bolelo kada proba da ga skine, a Megan je jednom prilikom verenika ucenila rečima: "Ili me ubij ili mi napravi dete. To su jedine opcije". Sva ta iskustva Megan je pretočila u knjigu poezije koja je izašla pre nepunih godinu dana, simboličnog naziva "Pretty Boys are Poisonous" (Lepi dečaci su otrovni).

Par je prošao kroz turbulentne periode, uključujući prekid veridbe 2023. godine, a iste godine je Megan imala i pobačaj koji je veoma teško podnela. Glumica ima troje dece iz prethodnog braka sa glumcem Brajanom Ostinom Grinom, dok Mašin ima ćerku sa bivšom partnerkom Emom Kenon.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)