Zanimljivosti

POSLE MONIKE BELUČI ŠETA SAMO PILETINU: Smatrali su ga ružnjikavim tipom, on zaveo još jednu mlađu i ne odvaja se od nje!

Posle najlepše žene sveta, okrenuo se drugačijem izboru - znatno mlađim devojkama.

09.07.2024 12:43

POSLE MONIKE BELUČI ŠETA SAMO PILETINU: Smatrali su ga ružnjikavim tipom, on zaveo još jednu mlađu i ne odvaja se od nje!
Frédéric Chambert / Panoramic / Bestimage / Profimedia

Za njega su svojevremeno govorili da ne zaslužuje Moniku Beluči i da je pravo čudo što je od toliko zgodnih muškaraca na svetu ona odabrala baš njega. Kasnije se ispostavilo da je taj običan i ne tako "zgodan lik" zamenio najlepšu ženu, kako mnogi kažu - "piletinom".

Nakon propalog braka sa Tinom Kunaki, koja je takođe bila značajno mlađa od francuskog glumca Vensana Kasela (57),  prošle godine je ponovo uplivao u vezu sa skoro 30 godina mlađom lepoticom. Glumac je viđen ovih dana kako uživa na plažama Grčke u društvu svoje 28-godišnje partnerke atraktivne Nare Baptiste. Nara je brazilski model koji po mnogima dosta podseća na njegovu prethodnu partnerku.

karabatsispavlos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par je uslikan kako uživa na plaži u pauzama od snimanja koje ima Kasel

Par je usnimljen na ostrvu Sinfos gde francuski glumac snima novi film, pa je, kako prenose mediji, iskoristio priliku da se opusti sa svojom devojkom pored mora. On je uslikan kako fotografiše strpljivo svoju partnerku dok mu ona pozira, a onda su iskoristili priliku da se prošetaju plažom. 

Ljubavni život francuskog glumca pod budnim je okom javnosti nakon razlaza sa Monikom Beluči. Iako su ga mnogi smatrali ružnjikavim tipom, drugi su tvrdili da ima neverovatnu harizmu, zbog čega je odveo pred oltar dve najlepše žene. 

Francuski glumac je u vezu sa Narom uplovio prošle godine u decembru kada se i saznalo za njihovu vezu. Nara je egzotičnog atraktivnog izgleda i krase je pored lepote i mladosti i savršeno izvajana figura. 

karabatsispavlos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kao svaki strpljiv muškarac i vensan je sa zadovoljstvom fotografisao svoju dragu

Mnogi se nadaju da će njegova veza sa mlađom partnerkom uspeti, nakon drugog bračnog brodoloma koji je glumac doživeo i sa Tinom, sa kojom ima i ćerku. 

Ako je suditi po fotografijama koje kruže internetom i prikazuju novopečeni par u idiličnom izdanju, čini se da njih dvoje uživaju u ljubavi i da Vensanu i te kako prijaju mlađe žene.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)