Telo

DRAGANA MIĆALOVIĆ IZRONILA IZ VODE KAO SIRENA: Bikini pokazao sve adute, da li je moguće da ima ovakav stomak? (VIDEO)

Za nju je more i pitanje i odgovor.

09.07.2024 16:07

DRAGANA MIĆALOVIĆ IZRONILA IZ VODE KAO SIRENA: Bikini pokazao sve adute, da li je moguće da ima ovakav stomak? (VIDEO)
ATA images

Glumica Dragana Mićalović je vremenom stekla veliki broj fanova na društvenim mrežama, koji pomno prate svaki njen korak. Nedavna njena objava izazvala je veliko interesovanje. Naime, odavno je poznato da glumica prosto obožava leto i more, pa je jedva dočekala da uživa u svom najomiljenijem dobu godine i to na morskoj obali.

Instagram je doslovno izgoreo kada je lepa Gaga objavila fotografije u belom jednodelnom kupaćem kostimu. Činilo se da glumica ne može izgledati vatrenije nego u njemu, a onda je usledio video na kome Dragana izranja iz vode, baš poput morske sirene. 

Na sebi je imala crni bikini u vidu jednostavnog gornjeg dela koji je bez korpi, već samo u vidu tkanine koja se preklapa preko grudi, dok je dole usledio klasičan donji deo bikinija na vezivanje. Retko ko je mogao da skrene pogled sa njenog izvajanog, preplanulog tela, ravnog stomaka i prirodne, očigledne lepote bez trunke šminke.

 

 

- More je i pitanje i odgovor - kratko je dodala ona.

Malo je reći da je usledila salva pohvala za izgled. Samo neke od poznatih žena koje su bile oduševljene ovim Draganinim izdanjem su njena sestra, glumica Sloboda Mićalović, glumice Lidija Vukićević i Milena Vasić, dizajnerka Marijana Mateus, kao i novinarka i spisateljica Vesna Dedić.

- Koliko prelep video! Tvoja ljubav je jednostavno posebna.

- More je raj za srce i dušu, uživaj draga.

- Tvoje more! Tvoj mir!

- Kakav stomak…

- Ti si cela enciklopedija lepote, glume i nežnosti. Dakle ti si čista poezija!

- Perfektna žena.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)