Zanimljivosti

HAJDI KLUM BEZ ŠMINKE IZGLEDA OVAKO?! Ne, to je njena mama i nikada nećete pogoditi koliko godina ima! (FOTO)

I ona je bila misica!

09.07.2024 20:05

HAJDI KLUM BEZ ŠMINKE IZGLEDA OVAKO?! Ne, to je njena mama i nikada nećete pogoditi koliko godina ima! (FOTO)
Stefano Rellandini/AFP/Profimedia

Supermodel i voditeljka Hajdi Klum pre mesec dana napunila je 51 godinu, a mnogi bi se zakleli da izgleda gotovo identično kao na početku karijere. Slavna Nemica ima čak četvoro dece, dok je trenutko u braku sa 17 godina mlađim Tomom Kaulicom. Ona ne krije koliko je zaljubljena u njega, pa nije retkost da poznati par razmenjuje nežnosti na mnogim javnim mestima. Ipak, ovog puta neko drugi je ukrao šou, a u pitanju je Hajdina mama

Plavuša plavih očiju, lica crvenog od sunčanja i spuštenih naočara za sunce, a ogrnuta crvenim peškirom smešila se na slefiju na profilu Hajdi Klum. U pitanju je njena majka Erna, dok se u pozdadini fotografije vide Hajdi i Tom kako brčkaju noge dalje u vodi. 

 

 

Sada je najzad jasno na koga je Hajdi nasledila lepotu, pogotovo ukoliko se uzme u obzir činjenica da je njena mama uveliko zagazila u devetu deceniju, budući da je početkom godine napunila 80 godina. Izgleda da je mladolik izgled nasledan u porodici Klum. 

- Selfi moje mame. Ona ima 80 godina, želim tada da izgledam identično tako - napisala je Hajdi.

 

 

Podsećamo da je manekenka majci pravi jubilej u vidu 80. rođendana čestitala putem Instagrama uz sliku iz 1972. godine. Na slici je Erna sa lentom preko ramena, krunom na glavi i buketom u rukama, te se može pretpostaviti da je učestvovala na nekom takmičenju lepote. Da iver ne pada daleko od klade pokazalo se i ovaj put. Retko ko bi ovoj ženi dao čak 80 godina, mada tek niko ne bi pretpostavio ni da je Hajdi u šestoj deceniji, ipak je izgleda mladolik izgled njima u genima.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)