Moda

JELENA ĐOKOVIĆ NOSI MINĐUŠE VREDNE POLA MILIONA DINARA: Ovo su posebni dijamanti, evo zašto bira baš njih!

Supruga Novaka Đokovića je posebno hvaljena zbog izbora nakita.

06.08.2024 16:27

JELENA ĐOKOVIĆ NOSI MINĐUŠE VREDNE POLA MILIONA DINARA: Ovo su posebni dijamanti, evo zašto bira baš njih!
Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jelena Đoković, supruga prvog reketa sveta Novaka Đokovića, je ponovo privukla pažnju modnih stručnjaka i obožavalaca svojim izvanrednim stilom, ali i nakitom. Poznata po svom sofisticiranom ukusu, Jelena često bira jednostavne i elegantne komade, a u poslednje vreme je posebno zaljubljena u belu boju.

Kada je reč o Jeleninom nakitu, o kom se sve više priča, ona se uglavnom odlučuje za brend Idyl, poznat po svojim dijamantima koji su proizvedeni u laboratorijskim uslovima u kojima koriste vrlo naprednu tehnologiju. Ovi dijamanti izgledaju kao prirodni, ali njihova proizvodnja ne šteti prirodi, ljudskom zdravlju niti okruženju, što je Jeleni, kao što već znamo, izuzetno važno.

Printscreen/Instagram/idyl

Jelena i Novak Đoković u Parizu

Nedavno je na jednom događaju Parizu oduševila prisutne ne samo belom haljinom, već i zlatnim minđušama brenda Jill, koje sadrže četiri veća dijamanta i nekoliko manjih. Ovaj model, dostupan u belom i roze zlatu, košta 1.560 dolara, što je otprilike 167.000 dinara, a deluje kao da košta milione.

Jelena je ovu kombinaciju upotpunila sa minđušama modela Leah. Tokom praćenja Novakovog meča, nosila je minđuše Lucia, Bea i Lou, kao i ogrlicu Solo III koja ima cenu od 595 dolara, što je oko 63.000 dinara, piše Mondo. Najskuplji komad u njenoj kolekciji su La Poeme zlatne minđuše sa dijamantima, koje dostižu cenu od 5.290 dolara, odnosno više od 567.000 dinara.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)