Zanimljivosti

ĐOKOVIĆI VEĆ 10 GODINA POŠTUJU PRAVILO KOJE JE NAMETNULA JELENA: Dok se njeni roditelji ne obaziru i rade šta hoće

Rade isto sada, kao i kad su svoje dete vaspitavali.

05.08.2024 14:43

ĐOKOVIĆI VEĆ 10 GODINA POŠTUJU PRAVILO KOJE JE NAMETNULA JELENA: Dok se njeni roditelji ne obaziru i rade šta hoće
Dovgan/UK Sports Pics / Sipa Press / Profimedia, Jacovides-Perusseau / Bestimage / Profimedia

Novak Đoković je juče učinio državu ponosnom kada je osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Parizu, na meču protiv Karlosa Alkaraza. Kada je shvatio da je pobedio, Novak je legao na teren i zaplakao, a onda je otišao u publiku da se pozdravi s porodicom. Iako je Novak stalno u centru pažnje, a sada posebno, mnoge intrigira u kakvom su odnosu Jelenini i Novakovi roditelji.

I dok su Dijana i Srđan Đoković često zastupljeni u medijima, a nekada su i davali intervjue, to nije slučaj s Jeleninim. Vera i Miomir Ristić se ne eksponiraju u javnosti, i to traže da se poštuje. Ipak, u ključnim momentima svi zajedno bodre Novaka s tribina. Iako su porodice u dobrim odnosima, ono po čemu se razlikuju jeste što deca Novaka i Jelene Đoković imaju posebnu ishranu. Jelenina porodica često prekrši pravila u ishrani koje Đokovići poštuju, dok Dijana i Srđan to ne rade.

Jacovides-Perusseau / Bestimage / Profimedia

Šta jedu Stefan i Tara Đoković

Jednom prilikom Jelena Đoković je otkrila kako se hrane njena deca Stefan i Tara. Inače, Stefan sada ima 10 godina, a Tara sedam.

- Nekad su različite proporcije, ali manje-više je uvek isto: čia semenke, konoplja, maka semenke, dud, lan, kakao, kokos, kamu mamu, vanila i ovas plus kokosovo mleko. Sutra ću samo dodati sveže voće i sveže ceđeni voćni sok uz ovo - napisala je Jelena svojevremeno i pokazala fotografiju doručka koji se priprema noć ranije tako što se preko navedenih namirnica naspe kokosovo mleko, pokrije i ostavi da odstoji do jutra.

Još od najranijih dana, dok je Stefan bio mali, Jelena mu je redovno pripremala pire od banane i avokada, često začinjen medom, javorovim sirupom, rogačem u prahu ili sirupom agave.

- Volim sve da spremim uveče jer jer moj mališan jutranja ptičica, puna energije čim se probudi. Zato planiram jutarnje obroke za sve nas u večernjim satima. Potrebno mi je pet minuta - govorila je Jelena svojevremeno.

Inače, Jelena je jednom prilikom rekla da Đokovići uvek poštuju način ishrane dece, a Ristići ne.

- Deca često idu kod baka i deka, a samo jedan par vrlo poslušno prati šta im kažemo. Ne, to nisu moji roditelji (smeh). Dijana je vrlo poštena i stvarno sledi instrukcije koje joj damo - istakla je.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)