Zanimljivosti

DADILJA DECE ĐOKOVIĆA GORI! Prošla je ozbiljne provere, Jeleni krade pažnju, na jedno ne sme ni da pomisli (FOTO)

Sve je češće viđamo.

01.08.2024 11:21

DADILJA DECE ĐOKOVIĆA GORI! Prošla je ozbiljne provere, Jeleni krade pažnju, na jedno ne sme ni da pomisli (FOTO)
Profimedia

Porodica Đoković trenutno se nalazi u Francuskoj, na Olimpijskim igrama, gde se Novak bori za medalju. Pored brojne publike koja ga obožava, među njima mogli smo da primetimo i članove njegove porodice. Takođe, tu su i saradnici i prijatelji poput Borisa Bošnjakovića i Karlosa Gomeza Erera, a tu je bio i Viktor Troicki, koji je selektor Dejvis kup reperezentacije. Pored Jelene Đoković, još jedna žena je privukla veliku pažnju.

CHRISTOPHE SAIDI / Sipa Press / Profimedia

Dadilja Đokovića na tribinama

 

Da bi bračni par Đoković mogao da se posveti svim obavezama koje ima, neophodna im je pomoć. Tu je da uskoči lepa brineta koja pomaže slavnom paru Jeleni i Novaku Đokoviću i brine o njihovoj deci - ona im je dadilja. Sve češće je viđamo na tribinama, gde pazi Stefana i Taru Đoković, a mnogi tvrde da je devojka prelepa.

Profimedia

Dadilja Đokovića

Stefan i Tara vole da prate tatu na turnirama, zbog čega mora neko da bude s njima da ih pazi. Đokovići strogo vode računa o tome ko je uz njihovu decu, te je ova mlada devojka sigurno i izuzetno obrazovana i pripremljena za rad s mališanima. Očigledno, ona je jedina koja je ispunjavala uslove za rad sa njihovom decom jer su pogledali mnogobrojne biografije i odlučili se baš za nju.

foto: COLORSPORT / Andrew Cowie / Sipa Press / Profimedia

Dadilja sa Stefanom Đokovićem

Kako su mediji jednom prilikom prenosili, bračni par je potpisao ugovor o tajnosti s ovom devojkom i time je ograničio da ništa iz privatnog života porodice Đoković ne sme da izađe u javnost. Time se ona pravno obavezala da ništa ne sme reći jer bi, u suprotnom, sigurno snosila kaznu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)