Zanimljivosti

JELENA ĐOKOVIĆ SRUŠILA INTERNET JEDNIIM KORAKOM! Niko joj nije ni do kolena, ovim se izdvojila od svetskih zvezda u Parizu (FOTO)

Svi su gledali samo u slavni par.

26.07.2024 11:10

JELENA ĐOKOVIĆ SRUŠILA  INTERNET JEDNIIM KORAKOM! Niko joj nije ni do kolena, ovim se izdvojila od svetskih zvezda u Parizu (FOTO)
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ bs

Uoči Olimpijskih igara Jelena i Novak Đoković su se pojavili na jednoj svečanosti u Parizu sa samom elitom. Pored njih su prisustvovale mnogobrojne poznate ličnosti iz sveta glume, sporta, muzike, mode poput Serene Vilijams, Zendaje, Lebrona Džejmsa, skijašice Lindzi Von, košarkaša Tajrisa Halibartona, Mika Džegera, Stivena Splinberga i drugih. Jelena je plenila pažnjom, a nove fotografije sa Novakom su obišle svet i svi su oduševljeni njihovim izgledom.

Pored Jelene, sijao je i njen suprug teniser u plavom, jednostavnom odelu. Jelena Đoković je bila u širokoj beloj svedenoj haljinici kratkih rukava, a na nogama je imala crne sandale. U rukama je ponela četvrtastu crnu torbicu. Primećujemo da su se oboje obukli u najelegantnija izdanja, ali izuzetno jednostavna, jer skromnost je njihovo drugo ime. Par je svojim prisustvom na svečanosti zasenio sve zvezde koje su se pojavile. 

Photo/Rebecca Blackwell/ AP

Jelena i Novak na svečanosti

Takođe, pored slavnog para pažnjom je plenila i mlada glumica Zendaja koja je na sebi imala dugu, šljokičavu crnu haljinu. Popularan brend Luj Viton je podelio fotografiju slavne glumice i pohvalio se da je obukao ambasadore i prijatelje kuće kao što je Zendaja.

Da podsetimo, Novak će svoj start na Olimpijskim igrama imati u subotu oko 13:30 protiv Meta Ebdena. U drugom kolu mogao bi da se susretne sa Rafaelom Nadalom ili Martonom Fučovičem.

Kako vi komentarišete izgled Jelene i Novaka?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)