Zanimljivosti

SVE OČI BILE SU USMERENE U NOVAKA I JELENU ĐOKOVIĆ U PARIZU: Niko ga nije očekivao u ovome, elegantniji nego ikada!

Pokazao se na nivou zadatka, kao i uvek!

24.07.2024 22:05

SVE OČI BILE SU USMERENE U NOVAKA I JELENU ĐOKOVIĆ U PARIZU: Niko ga nije očekivao u ovome, elegantniji nego ikada!
David Canales/Zuma Press/Profimedia

Teniser Novak Đoković stigao je u Pariz sa suprugom Jelenom, gde se ovog leta održavaju Olimpijske igre. Naime, on će pokušati da i ovde osvoji zlatnu medalju, budući da mu baš ona, navodno, nedostaje. 

Slavni par Đoković nedavno je proslavio 10. godišnjicu braka, a ovog puta otišli su na koktel prestižnog magazina Vogue. Za tu priliku odabrali su malo svečanije toalete. Jelena se opredelila za belju haljinu na kopačanje. Kreacija je bila prilično neobična budući da je gornji deo izgledao poput košulje, dok je imao nešto nalik kraćim “miš rukavima”. 

Toaleta se potom od struka širila u A-kroj i dosezala dužinu do upola  listova. Jelena je neobavezno podigla kosu, dok je ponela sandale i malenu braon kožnu tašnu. Mnogi bi rekli da se ovako obučena, opuštene frizure i svedene šminke savršeno uklapa u izgled Francuskinja. 

Novak je takođe pokušao da bude elgantan, iako je svim sportistima najudobnije u garderobi koju i inače nose na terenu. Ukoliko ste pomislili da je došao u pantalonama i polo majici, prevarili ste se. Poneo je crne pantalone i oversajz bluzu koja je bila nešto između duksa i košulje. Kreacija je bila bele boje sa crnim pritom, dok je imala i kraći šnir kod vrata, a padala je ravno i činila Đokovića prilično elegantnim.

instagram-mihailoanusic

Jelena Đoković sa Anom Vintur

Budući da su sve oči bile usmerene u njih, on je održao kratak govor u kome se zahvalio na pozivu. U međuvremenu Jelena Đoković je fotografisana kako ćaska sa čuvenom urednicom magazina Vogue, Anom Vintur.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)