Odrasli

PORED JELENE, DVE SVETSKE ZVEZDE APLAUDIRAJU NOVAKU: Jedna se nedavno skidala u toples (FOTO GALERIJA)

Podrška nije izostala ni ovoga puta.

04.08.2024 16:05

PORED JELENE, DVE SVETSKE ZVEZDE APLAUDIRAJU NOVAKU: Jedna se nedavno skidala u toples (FOTO GALERIJA)
Tanjug/STRAHINJA AĆIMOVIĆ, CARL DE SOUZA / AFP / Profimedia

Nekoliko minuta pre odlaska na teren, Novak Đoković je dobio podršku od svoje supruge Jelene i dece, Stefana i Tare, koji su zauzeli mesto u boksu. Svi zajedno su nosili rekvizite kao što su zastava Srbije, dok je Tara nosila i posebne naočare u obliku olimpijskih krugova. On igra meč protiv Karlosa Alkaraza od kog je nedavno izgubio na Vimbldonu, a sada su se ponovo susreli na Olimpijskim igrama u Parizu.
 

Ni ovoga puta podrška našem teniseru nije izostala, a svi su se pripremili za veliko finale. Jelena Đoković je bila prisutna sa decom kako bi pružila podršku Novaku u borbi za olimpijsko zlato.


Posebno je bila primetna pažljivo odabrana oprema koju su nosili - od zastave Srbije do posebnih naočara koje je Tara nosila, simbolizujući olimpijske igre. Ovi detalji su pokazali jedinstvo porodice i ponos na svoje nacionalno i sportsko nasleđe.

- Moja deca prisustvuju mom prvom i možda jedinom finalu na Igrama, ne znam koliko ću igrati. Sin voli i prati tenis, zna više od Tare, ona malo gleda, malo crta. Znači što sam imao porodičnu atmosferu i nisam bio u selu jer je ogroman stres, očekivanja su najveća. Stefan je trebalo da bude na polufinalnom meču, ne znam... Drugari su im neki došli, znaš... Juče su došli i to im je važnije. Igraju se po parkovima - rekao je posle pobede u polufinalu nad Muzetijem Nole.
 


Ova puta, na tribinama smo zatekli i ženu koja je važno ime u svetu glume - Šeron Štoun! Mnogima poznata po "Niskim strastima",  a nedavno se slikala i bez gornjeg dela, odnosno u toplesu. Ona je doputovala iz Turske.

Takođe, ne bi trebalo ni preskočiti teniserku Serenu Vilijams koja je pomono pratila šta se dešava. Ipak, Novakova supruga je definitivno najveća podrška, a ona je blistala u elegantnim svetlo žutim pantalonama i u beloj klasičnoj majici na bretele. Ni ovoga puta ona nije odstupila od ležernosti.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)