Zanimljivosti

"VIDI SE SRKIJEV UTICAJ NA SNAJKU" Evo šta je radila Jelena Đoković na Olimpijskim igrama, mreže se usijale (FOTO)

Isticanje patriotizma kao nikada do sada.

05.08.2024 16:31

"VIDI SE SRKIJEV UTICAJ NA SNAJKU" Evo šta je radila Jelena Đoković na Olimpijskim igrama, mreže se usijale (FOTO)
Jacovides-Perusseau / Bestimage / Profimedia

Novak Đoković je ostvario svoj san osvajanjem zlatne medalje na Olimpijskim igrama, pobedivši u finalu svog najvećeg rivala Karlosa Alkaraza rezultatom 7:6. Njegov trijumf nije bio samo sportsko dostignuće, već i emotivni trenutak za njega i njegovu porodicu, koji su ga bodrili sa tribina.

Najvatrenija podrška Novaku tokom finala dolazila je od njegove supruge Jelene Đoković, koja je bila u loži sa zastavom Srbije i nesebično bodrila svog supruga tokom meča. Njihov zagrljaj nakon osvojene medalje bio je jedan od najemotivnijih trenutaka, dok je Jelena pokazala svoju vernost i podršku koja traje od samih početaka Novakove karijere.

Jacovides-Perusseau / Bestimage / Profimedia

Jelena Đoković navija

Društvene mreže su preplavile fotografije Jelene kako maše zastavom Srbije, nosi je preko ramena i ističe je tokom meča. Njeni simpatični gestovi, poput mašenja zastavicom koja viri iz šešira, naišli su na veliku pažnju javnosti, dok je podrška koju pruža Novaku iz lože takođe propraćena. Mnogi misle da je iskazivanje patriotizma lepo, a Jelena je čak odgovarala i na neke komentare na društvenim mrežama i pisala:


- Veseli se srpski rode do slobode! - uz emotikone srca.

 


Jelena, koja je i direktorka fondacije koja nosi Novakovo ime, istakla je zastavu Srbije kao simbol ponosa i podrške, pokazujući svoju predanost kako na terenu, tako i van njega. Njeni gestovi su izazvali lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama. Takođe, neki su na društvenoj mreži X tvrdili da je isticanje zastave zapravo uticaj Novakovog oca Srđana Đokovića, a mnoge je ovaj šaljiv komentar nasmejao, prenosi Kurir.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)