Zanimljivosti

JELENA ĐOKOVIĆ POKAZALA NOVAKOVU ZLATNU MEDALJU I URADILA OVO: Našalila se s pratiocima uz osmeh od uva do uva (VIDEO)

Evo šta je uradila supruga prvog reketa sveta.

05.08.2024 11:55

JELENA ĐOKOVIĆ POKAZALA NOVAKOVU ZLATNU MEDALJU I URADILA OVO: Našalila se s pratiocima uz osmeh od uva do uva (VIDEO)
Jacovides-Perusseau / Bestimage / Profimedia

Nakon što je Novak Đoković osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu njegova supruga Jelena Đoković pronašla je originalan i duhovit način da podeli ovu posebnu vest s pratiocima.

Novak Đoković osvojio je zlatnu medalju na Olimpijadi u Parizu, ostvarivši impresivan trijumf u finalu protiv svog najvećeg rivala Karlosa Alkaraza. U uzbudljivom meču Đoković je pokazao vrhunski tenis i neverovatnu odlučnost i čvrstinu, pobedivši u oba seta u taj-brejkovima rezultatom 7:6, 7:6.

Istorijski trenutak za Novaka i Srbiju

Meč je bio pravo remek-delo teniskog sporta, obojica igrača prikazala su vrhunski nivo igre, ali je Đokovićova smirenost i koncentracija u ključnim trenucima bila odlučujuća. U trenucima kad bi mnogi podlegli pritisku Đoković je ostao hladan i pribran, znajući da je pred njim cilj koji je sanjao tokom čitave karijere.

Tanjug / Strahinja Acimovic

Novak Đoković je osvojio sve što se može osvojiti

Ova zlatna medalja predstavlja krunu Đokovićevog izvanrednog sportskog puta, koji je već obuhvatio brojne grend slam titule i druge velike uspehe. Nole je još jednom pokazao zašto je jedan od najboljih tenisera svih vremena, ostavljajući nezaboravan utisak na Olimpijadi i pružajući još jedan vrhunski trenutak u svojoj izvanrednoj karijeri.Ova pobeda predstavlja vrhunac njegovih sportskih dostignuća i krunu njegove karijere, koja je već uključivala brojne grend slam titule i rekordne uspehe.

Jelena se našalila s pratiocima

Inspirisana popularnim Kabane Lejmom (Khabane Lame), Jelena je odlučila da Novakovu zlatnu medalju prikaže na jedinstven način, prenosi Telegraf.  Na svom Instagram profilu Jelena je objavila snimak u kojem bez reči prikazuje zlatnu medalju svog supruga, imitujući stil Kabane Lame. Ovaj potez, u skladu sa prepoznatljivim potpisom Kabane Lame, uspešno je prenio radost Đokovićevog trijumfa na duhovit i kreativan način, što je oduševilo njene pratioce.

Kabane Lejm je postao poznat 2021, zahvaljujući svojim jedinstvenim video-snimcima na Tik-toku i drugim društvenim mrežama, gde beleži reakcije na čudne i beskorisne trikove drugih korisnika. Njegov stil, koji se odlikuje reakcijama bez izgovaranja reči, stekao je ogromnu popularnost i priznavanje širom sveta.

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)