Moda

SINDI KRAFORD POVELA ĆERKU NA OLIMPIJADU I SVIMA SU VILICE PALE: Kao bliznakinje su, o ovim stajlinzima se danima priča

Mlada Kaja Gerber je kao kopija svoje slavne majke.

31.07.2024 14:44

SINDI KRAFORD POVELA ĆERKU NA OLIMPIJADU I SVIMA SU VILICE PALE: Kao bliznakinje su, o ovim stajlinzima se danima priča
Olivier Borde - Jack Tribeca / Bestimage / Profimedia

U subotu 27. jula Pariz je bio domaćin glamuroznog otvaranja "Omega House", ekskluzivnog prostora koji slavi luksuzne satove ovog renomiranog brenda. Ovom prestižnom događaju prisustvovale su Sindi Kraford i njena kćerka Kaja Gerber, koje su svojim usklađenim i elegantnim autfitima dodatno privukle pažnju.

Sindi Kraford, jedan od najpoznatijih modela devedestih, očarala je prisutne u dugoj crnoj haljini s plisiranim detaljima i dekolteom. Ovaj klasičan izbor upotpunila je jarkocrvenom torbicom i suptilnim zlatnim nakitom, uključujući diskretnu ogrlicu i male naušnice. Njena sofisticiranost i prepoznatljiv stil potvrdili su zašto je još jedna od najvećih ikona mode.

Olivier Borde - Jack Tribeca / Bestimage / Profimedia

Kaja Gerber i Sindi Kraford

Njena ćerka Kaja Gerber, koja je postala poznata kao modna ikona današnjice, izabrala je malu crnu haljinu brenda "Guči", modernog kroja i dubljeg dekoltea. Ovaj mladalački izgled upotpunila je dijamantskom ogrlicom s malim priveskom, bordocrvenim "Gučijevim" sandalama u špic i tašnom iste modne kuće. Kaja je svojim izgledom dodatno naglasila energiju i svežinu koju donosi mladost.

Majka i ćerka su se odlučile za raspustenu kosu, u blage talase, što je dodatno upotpunilo njihov sofisticirani izgled. Posebnu pažnju privukli su luksuzni satovi brenda "Omega", koji su se savršeno uklopili u njihov stil i bili su značajan detalj njihovih autfita.

 

Pored prisustvovanja ovom glamuroznom događaju, Sindi i Kaja trenutno borave u Parizu povodom Olimpijade, koja se održava u ovom prelepom gradu.

 

Kombinacija stila majke i ćerke koje izgledaju kao bliznakinje na otvaranju "Omega House" bila je pravo uživanje za sve prisutne, pokazavši da klasa i sofisticiranost ne poznaju granice vremena i da moda može sjajno povezivati generacije.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)