Moda

POVELA MUŽA I DECU NA OLIMPIJADU, A ZABORAVILA SUKNJU: "Ovo je ponižavajuće - saberi se ženo!" (FOTO)

Manekenka Krisi Tajgen izazvala haos na ulicama Pariza.

27.07.2024 16:50

POVELA MUŽA I DECU NA OLIMPIJADU, A ZABORAVILA SUKNJU: "Ovo je ponižavajuće - saberi se ženo!" (FOTO)
Christophe Petit Tesson / PA Images / Profimedia

Manekenka Krisi Tajgen i pevač Džon Ledžend su se sa decom pojavili na otvaranje Olimpijskih igara u Parizu. Par ima četvoro dece, a mnogima nije promaklo da Krisi svega godinu dana posle rođenja četvrte bebe izgleda sjajno. Ipak njen stajlnig je ujedno i najskandalozniji na ovogodišnjim Olimpijskim igrama.

Naime, nikome nije promaklo da je manekenka zaboravila da obuče suknju. Poznato je koliko modeli mogu da budu obnaženi na modnoj pisti ii prilikom snimanja. Ipak dolazak na ovako veliki događaj i to u pratnji supruga i sina i ćerkice, mnogi su ocenili da je zahtevao pažljivije biran stajling.

Kristi kao da uživa da iznova šokira javost, tako se sada pojavila u naizgled vunenom maslinastozelenom Chloe kompletu, ali su joj pantalone ili suknja, izgleda, ostali kod kuće. Ovaj dvodelni set sastojao se od kardigana sa dugmićima u boji zlata čijia je prva dva dugmeta manekenka zakopčala, budući da najverovatnije nije ponela ni brushalter. 

 

 

Međutim ono što je dole ponela bi se moglo opisati kao vuneni šorts, iako je modelom više ličio na donji veš dubokog kroja, nešto poput steznika. Iako joj je kardigan prikrivao zadnjicu, napred je izgledalo kao da je samo navukla donji veš i vuneni džemper i tako došla na otvaranje Olimpijskih igara. 

Stajling je zaokružila zlatnim sandalama i crnom torbicom veoma neobičnog dizajna. S druge strane Ledžend je bio na nivou zadatka, u crnom odelu u vidu pantalona i sakoa, ispod kog je poneo belu košulju koju je upario uz bele patike. Čak su i deca bila prilično elegantna, tako da je mamina suknja jedino nedostajala da celokupan utisak bude kompletan.

 

 

Komentari su odmah usledili.

- Ozbiljno!? Šta to izvodi, u čemu je to došla?!

- Dovela je decu, ali je zato zaboravila pantalone.

- Totalno neprikladno zbog događaja na koji je došla.

- Ona ima ceo tim stručnjaka iza sebe, i zar niko od njih nema petlju da joj kaže da je ta kombinacija možda za Pariz, ali nikako nije za otvaranje Olimpijskih igara.

- Uvek joj je malo pažnje.

- Ponižavajuće!

- Ja je volim, ali saberi se ženo!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)