Zanimljivosti

MELANIJA TRAMP GOLA KAO OD MAJKE ROĐENA - nosi samo lisice i dijamante: Isplivala ŠOK fotografija iz mladosti (FOTO)

Slike su nastale u vreme kad je bila model pre više decenija.

27.07.2024 14:12

MELANIJA TRAMP GOLA KAO OD MAJKE ROĐENA - nosi samo lisice i dijamante: Isplivala ŠOK fotografija iz mladosti (FOTO)
Olivier DOULIERY / AFP / Profimedia

Melanija Tramp (54) bivša prva dama Amerike pre udaje za Donalda Trampa bila je model i manekenka. Njen posao je zahtevao da se slika u provokativnim pozama i često golišava.

Na društvenim mrežama pojavila je fotografija Melanije na kojoj je kao od majke rođena sa dijamantskom ogrlicom i narukvicama privezana lisicama za aktovku.

Napad na Trampa preko žene

Fotografiju je objavila Ana Navaro, politička analitičarka i voditeljka koja otvoreno podržava Kamalu Haris, kandidata republikanaca u trci za predsednika SAD. Fotografija nage Melanije stara je više decenija, a Navaro je objavila kao osvetu zbog napada na Kamalu.

Naime, nakon što je obelodanjeno da Harisova ulazi u trku nakon povlačenja aktuelnog predsednika Džoa Bajdena pojavila se informacija da je Kamala 2014. bio u dugogodišnjoj vezi sa tadašnjim predsednikom Skupštine države Kalifornije Vilijem Braunom, koji je bio oženjen. 

- Neki republikanci na TV-u i društvenim mrežama daju odvratne se*sualne opaske o Kamali Haris i žele da njena istorija zabavljanja postane problem. Samo napred! Želite da to bude problem? Nikada nisam videla gole slike Kamale Haris ili njenog muža - napisala je Navaro uz fotografiju gole Melanije. 

Fotografije Tranpove supruge objavljene su pre više od 24 godine u jednom britanskom magazinu u vreme kad je ona izlazila sa zvezdom serije „Šegrt“ i dalje je nosila svoje devojačko prezime Knaus.

Urednik ovog časopisa Dilan Džons je još u martu 2016. kad je Tramp krenuo u prvu predsedničku kampanju dobio ponudu da iskoristi slike gole Melanije kako bi naškodili Trampu.

Džons je dodao da je Tramp tražio da mu se fotografije dostave u kancelariju, a kasnije su uramljene.

Objava Navarove i gole slike Melanije Tramp naišle su na različite komentare na društvenim mrežama.

- Kamala ima impresivnu biografiju zaista joj ovako nešto nije potrebno. Melanija je bila model, ne vidim ništa loše u tome. Možemo li da prestanemo da maltretiamo ovu damu.

- Ovako nizak udarac zaista nisam očekivao.

-  Da li je neko primetio da Melanija nije kandidat. Ne razume zašto nju napadate.

- Melanija zaista izgleda božantveno i tad kad je bila mlada, i danas.

- Milsim da je ovo pogrešan potez, samo ćete dodatno podići cenu Trampu - bili su samo neki od komentara na golišave slike Melanije Tramp.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)