Zanimljivosti

MELANIJA TRAMP NA UDARU PODSMEHA: U jeku Donaldovog skandala ona se bavi jeftinim nakitom

Ona je predstavila novu kolekciju koja je izazvala burne reakcije na mrežama.

27.05.2024 11:02

MELANIJA TRAMP NA UDARU PODSMEHA: U jeku Donaldovog skandala ona se bavi jeftinim nakitom
Credit: SAUL LOEB / AFP / Profimedia

Melanija Tramp (54) supruga bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa drži se podalje od skandala koji prate njenog muža. Dok on pokušava da se izbori sa aferom i suđenjem sa glumicom za odrasle Stormi Danijels istovremeno žonglirajući sa pripremama za još jedan krug predsedničke kampanje, Melanija je fokusirana na njihovog sina Barona i razvijanje sopstvenog biznisa.

Šta radi Melanija?

Bivša prva dama SAD bavi se dizajniranjem nakita, a nedavno je na društvenoj mreži X (nekadašnji Tviter) prikazala novu kolekciju ogrlica sa medaljonima, a povodom Memorijalnog dana posvećenog američkim herojima.

- Kolekcija Fortitude slavi naše pripadnike, našu naciju i našu slobodu - piše na opisu veb stranici USA Memorabilia.

Svaki medaljon je dizajniran tako da se na njemu može ugravirati ime, inicijali, značajan datum i simboli kako bi se stvorio jedinstven komad nakita.

Prema veb stranici, verzija Brejvori dolazi od nerđajućeg čelika ili pozlaćena i sadrži ugraviranu sliku vojnika i zastavu SAD. Čelična verzija košta 125 dolara po komadu, dok se pozlaćena ogrlica prodaje za 175 dolara, piše Newsweek.  

 

Dizajn Liberti prikazuje orla u letu ispred američke zastave uz reč "sloboda" koja je urezana na dnu. Ogrlice su od nerđajućeg čelika ili pozlaćene, a cena je ista kao i za nakit iz kolekcije Brejvori. 

 

Oni koji kupe neki od ogrlica Melanije Tramp dobijaju i digitalni sertifikat u kome se potvrđuje da ga je dizajnirala bivša prva dama Amerike i da je  lančić iz ograničene kolekcije. 

Međutim, njen pokušaj bavljenja biznisom naišao je na talas podmeha na društvenim mrežama. Mnogi njen posao nazivaju kontroverznim, a bilo je i prozivki na njen račun zbog prodaje nakita u vreme recesije, kao i zbog njegovog dizajna, prenosi portal SheKnows. 

Melanija, kako pišu američki mediji, ugledala se na supruga Donalda koji koristi svaku priliku da zaradi, pa je tako prošlog Božića na svojoj stranici prodavao božićne ukrase. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)