Moda

NAJBOLJA MODNA IZDANJA MELANIJE TRAMP: Ikona stila koju sve dame žele da kopiraju (FOTO)

Supruga Donalda Trampa oduvek je važila za damu čiji je modni odabir zasluživao aplauz

13.03.2024 11:50

NAJBOLJA MODNA IZDANJA MELANIJE TRAMP: Ikona stila koju sve dame žele da kopiraju (FOTO)
Profimedia

Melanija Tramp je tokom svog boravka u Beloj kući postala poznata po svojim elegantnim i sofisticiranim modnim izdanjima. Kao bivši model, Melanija je uvek privlačila pažnju svojim modnim odabirom, a dok je bila prva dama Sjedinjenih Američkih Država njen stil je bio još više u fokusu javnosti.

Još se pamti njena savršena plava haljina koju je iskombinovala sa dugačkim rukavicama u istoj boji, a koju je ponela na inauguraciji svog supruga januara 2017. godine.

Profimedia

Plava haljina i rukavice u istoj boji bile su Melanijin modni izbor za inauguraciju njenog supruga u januaru 2017. godine

Rođena u Sloveniji, Melanija je donela sa sobom evropski šarm i sofisticiranost u Belu kuću. Njene odluke o odabiru garderobe bile su pažljivo praćene, a mnoga njena modna izdanja kopirana.

Profimedia

Najslavnija bela haljina Melanije Tramp koju je nosila 2017. godine

Tokom mandata svog supruga, Melanija je nosila kreacije brojnih svetskih modnih brendova, od "D&G" do "šanela", istovremeno podržavajući i manje poznate dizajnere. Neretko se govorilo da je posle Džeki Kenedi supruga Donalda Trampa najbolje odevena prva dama SAD, ali je bilo i onih koji su konstatovali da je lepa Melanija u tom segmentu ipak nadmašila Džeki Kenedi.

Melanija se vešto poigrava stilovima i nezvanično slovi za ikonu sofisticiranog stila. Pored haljina svih dužina, rado nosi i pantalone i suknje, a aksesoar kog se retko odriče je kaiš. Mahom bira široke kaiševe koji ističu njenu besprekorno vitku figuru. 

Profimedia

Kompleti sa širokim kaiševima postali su Melanijin zaštitni znak

 

Takođe, treba pomenuti i njenu ljubav prema kaputima, posebno onima u jarkim bojama. Obuća sa visokim potpeticama je gotovo uvek deo njenog modnog izbora, mada lepa Slovenka blista i kada se u neformalnim situacijama pojavi u patikama koje kombinuje sa farmerkama i kariranom košuljom. Ali, ne beži od poslovne elegancije onda kada prilike to od nje zahtevaju.

Profimedia

Modni kritičari smatraju da je Melanija Tramp nadmašila slavnu Džeki Kenedi kad je reč o modnom izboru

Nekadašnja Prva dama i te kako vodi računa i kad je reč o izboru haljina. Svaki model koji je ponela odisao je elegancijom i dala mu je lični pečat. Još se pamti njeno pojavljivanje u glamuroznoj crvenoj "Živanši" haljini koju je ponela prilikom susreta sa članovima britanske kraljevske porodice. Tom prilikom njen suprug je, baš kao i sadašnji kralj Čarls III nosio smoking, dok je kraljica supruga Kamila bila u svedenoj beloj haljini.

Profimedia

Glamurozna crvena "Živanši" haljina koju je Melanija odabrala za susret sa članovima britanske kraljevske porodice spada u jedno od 10 njenih najboljih izdanja

 

Da Melanija ne beži od crvene boje i kraćih haljina dokaz je crvena haljina dužine iznad kolena sa interesantnim rukavima. Teško je odlučiti se koja od ove dve kreacije joj je bolje pristajala.

Profimedia

Melanija obožava da nosi jarke boje

Iako je Melanija Tramp napustila Belu kuću, njen uticaj kao modne ikone i dalje traje. Njen sofisticirani i hrabar modni stil obeležio je njen boravak u Beloj kući i uticao na buduće generacije žena koje cene eleganciju i svemu što obuku daju lični pečat.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)