Zanimljivosti

MELANIJA TRAMP RAZBESNELA JAVNOST: Kritike na račun bivše prve dame Amerike samo pljušte, kako joj se desio ovaj propust! (FOTO)

Bilo je i onih koji su smatrali da ništa nije pogrešila pa su stali u njenu odbranu.

30.11.2023 14:01

MELANIJA TRAMP RAZBESNELA JAVNOST: Kritike na račun bivše prve dame Amerike samo pljušte, kako joj se desio ovaj propust! (FOTO)
Tanjug/AP

Melanija Tramp (53) supruga bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa nedavno se pojavila u javnosti nakon dužeg vremena. Ona se pojavila se na komemoraciji u Atlanti u čast bivše prve dame Rozalin Karter koja je preminula 20. novembra. 

 

Kritike i podrška

Melanija nije bila sama već se pojavila u društvu sadašnje prve dame SAD Džil Bajden, ali i drugih supruga nekadašnjih predsednika: Mišel Obame, Hilari klinton i Laure Buš.

Međutim, sve oči su bile uprte u Melaniju koja je izazvala veliku pažnju svojom odevnom kombinacijom. Za razliku od ostalih dama koje su bile obučene u crno od glave do pete, ona je odabrala tamno sivi prskani kaput što su Amerikanci protumačili kao nepoštovanje pokojnice.

Zbog toga se našla na meti brojnih kritika na društvenim mrežama posebno na nekadašnjoj meži tviter a sada X.

- Zašto ona uvek mora da se razlikuje od drugih.

- Namerno je obukla sivi kaput samo da bi se isticala u odnosu na ostale žene.

- Ovo je nepoštovanje Rozalin, kako je nije sramota.

- Ne mogu da verujem da se žena ovakva pojavila na komemoraciji.

- Niko ne može da me ubedi da nema crni kaput u ormanu, sigurno je želela da bude upadljiva i da je svi primete - bili su neki od žestokih kritika na račin Melanije.

Međutim, bilo je i onih koji su stali u odbranu nekadašnje prve dame.
- Ona je ispod kaputa nosila crnu odeću.

- Nije važna boja odeće već iskrene emocije.

- Ona je izrazila poštovanje na svoj način samin tim što se pojavila na komemoraciji, kakve veze koje je boje bio njen kaput - komentarisali su oni koji nisu videli ništa loše u njenoj odevnoj kombinaciji.

Melanija Tramp važi za damu od stila koja retko greši kada je u pitanju stajling za određene događaje, pa mnogima nije jasno kako joj se desio ovaj propust.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)