Zanimljivosti

TRAMP UDAO ĆERKU, ali šou je ukrala Melanija! Ceo svet bruji o ovom potezu nekadašnje prve dame Amerike, šta se to događa među njima! (FOTO, VIDEO)

Bivši američki predsednik je upriličio slavlje na svom luksuznom imanju Mar-a-Lago na Floridi, a svaki detalj sa njega pratili su mediji širom sveta.

bySrećna republika

13.11.2022 13:01

TRAMP UDAO ĆERKU, ali šou je ukrala Melanija! Ceo svet bruji o ovom potezu nekadašnje prve dame Amerike, šta se to događa među njima! (FOTO, VIDEO)
Tanjug/AP

Bivši američki predsednik Donald Tramp bio je jedan od organizatora luksuznog venčanja svoje najmlađe ćerke Tifani Tramp (29), koju je dobio s drugom suprugom Majlom Mejpls, a iako je taj događaj zbog mnogo čega privukao pažnju svetske javnosti, ipak je jedna osoba ukrala šou na ekskluzivnom imanju Mar-a-Lago na Floridi u vlasništvu čuvenog republikanca. 

Reč je o Melaniji Tramp, aktuelnoj ženi jednog od najbogatijih Amerikanaca i bivšoj prvoj dami SAD. Naime, ona je bila ta koja je svojom raskošnom toaletom privukla pažnju svih medija, a posebno je došla do izražaja kada ju je suprug pozvao da uz taktove čuvene pesme "Stranci u noći" Frenka Sinatre zajedno zaplešu na podijumu pored Tifani i njenog izabranika, milijardera Majkla Bulosa (25).

Međutim, tada se dogodilo nešto što je malo ko očekivao. Nekadašnji prvi par Amerike je počeo raspravu usred plesa, a Melanija je nezadovoljno mahala rukama, iz čega je bilo jasno da se raspravlja s mužem. 

Nije bilo potrebno mnogo da se na društvenim mrežama rasplamsaju spekulacije šta li je moglo da se dogodi da su se njih dvoje "zakačili" i tokom tako lepog događaja. 

- Oko čega se Tramp i Melanija raspravljaju usred plesa? - pitali su se korisnici Tvitera. 

Tifani Tramp i njen suprug blistali su kada su izašli na pod za svoj prvi ples kao bračni par. Tom prilikom ona je nosila raskošnu belu haljinu koju je obukla nakon venčanica u kojoj je pobrala simpatije ljudi širom planete. Pokazala je i dijamantsku ogrlicu koja je najverovatnije poklon od njenog izabranika. On se, s druge strane, pojavio u jednostavnom odelu "strogog" kroja. 

Ozareni par se njihao u zagrljaju, a Majkl je nekoliko puta okrenuo Tifani ispod ruke pre nego što ju je čvrsto zagrlio dok je publika oduševljeno tapšala i dobacivala. Ubrzo nakon toga, svi su se pridružili Tifani i Majklu na podijumu za igru - uključujući i oca neveste Trampa i njegovu suprugu. On je u jednom trenutku viđen kako Melaniji nešto šapuće na uvo, a zatim je ljubi u obraz, nakon čega je usledila kratka rasprava. Kao i svi muški gosti, bivši predsednik je nosio crni smoking i leptir mašnu, a Melanija je pokazala haljinu boje breskve kojom je raspametila sve prisutne. 

Bajkovita ceremonija venčanja na otvorenom počela je u 17 časova u subotu. Nevestu je do oltara doveo njen tata i zauzeo je svoje mesto u centru prvog reda pored Melanije i njihovog sina Barona. 

Mlada, njena majka i deveruša Ivanka sve su nosile haljine libanskog dizajnera Eli Saaba. Marla i Ivanka su bile u haljinama u stilu grčke boginje, a Tifani u kreaciji optočenoj kristalima. 

- Uvek sam volela Eli Saaba. Ovo je libansko/američko venčanje, tako da smo srećni što Eli na našem slavlju stvara magiju - rekla je Tifani. 

 Nakon ceremonije, Tifani i Majkl su viđeni kako snimaju svoje prve fotografije kao bračni par sa porodicom, uključujući i jedan snimak zajedno sa nevestinim roditeljima, Trampom i bivšom suprugom Marlom Mejpls. Tifani je zatim nastavila da se fotografiše zajedno sa ocem i braćom i sestrama, koji su svi bili prisutni.

Donald Tramp Džunior je sedeo pored dugogodišnje devojke Kimberli Gilfojl u prvom redu, pored brata Erika, koji je odbio trend crne kravate i umesto toga izabrao belu. Bivši predsednik je zadržao staložen izraz lica dok je šetao Tifani ka oltaru - noseći ružičasti cvet na reveru. Nakon razmene zaveta, bračni par se pridružio gostima na šampanjcu i kanapeima pored bazena pre nego što je krenuo u veličanstvenu balsku dvoranu na imanju na glavni prijem.

Nevestina majka, Marla Mejpls (59), viđena je kako uživa na slavlju, a nije se libila ni da se fotografiše sa Trampom i Melanijom.

Osim toga, Tramp je u jednom trenutku pozirao i sa svom svojom decom od tri supruge, želeći da čitavom svetu pokaže kako su oni jedna velika, složna porodica. 

Bonus video: 

Komentari (0)