Lice

MLADU PROZIVALI ZBOG KLEMPAVIH UŠIJU, a ona je na dan svadbe uradila neverovatnu stvar! Da li biste se vi usudili na ovo? (VIDEO)

Frizerka jednim trikom promenila mladi lični opis, a uverite se i sami o čemu je reč.

13.10.2022 13:02

MLADU PROZIVALI ZBOG KLEMPAVIH UŠIJU, a ona je na dan svadbe uradila neverovatnu stvar! Da li biste se vi usudili na ovo? (VIDEO)
Printskrin: Instagram/mimartins_hair

Venčanje je najbitniji dan u životu svake mlade. Dame očekuju da zablistaju u punom sjaju baš toga dana, tako da pripreme za najsrećniji trenutak počinju mesecima unazad. Šminkeri, frizeri, kao i dizajneri venčanica koriste samo njima znane trikove kako bi prikrili eventualne nedostatke na damama koje staju na ludi kamen. 

Frizerka Mi Martinas otišla je korak dalje od profesije kojom se bavi. Naime, njena klijentkinja po imenu Lorena je samo jedna od žena koja je htela da zablista u punom sjaju na svoj veliki dan, a Martinasova je odlučila da joj u tome pomogne. Transformacija koja je oduševila sve jeste ona koja se graniči sa čarima plastične hirurgije. Lepa Lorena se požalila da su je zadirkivali zbog ušiju, ali da bi i pored toga želela da podigne kosu na venčanju. Ona nije išla pod nož da bi "zategla" uši, već je vešta ruka frizerke sredila stvar u tren oka. 

Lorena, inače, ima delimično klempave uši i to je razlog zbog čega se uvek pribojavala da podigne kosu. Pritom, tijara za koju se opredelila uoči svadbene ceremonije lepše bi stajala na zalizanoj frizuri, pa je frizerka osmislila genijalno rešenje.

- Današnja mlada je htela visoku punđu, ali nije želela da joj uši dođu do izražaja - naslovila je Martinasova video koji je objavila na društvenim mrežama.

Na snimku se zatim vidi kako ona nanosi lepak na vrh mladinih ušiju i potom ih drži pripijene uz glavu nekoliko sekundi. Uši posle nekoliko trenutaka ostaju zalepljene. Komentari koji su usledili bili su u vidu pohvala za to neverovatno otkriće.

- Fantastično, koji lepak je u pitanju -

- Mislila sam da idem na korekciju ušiju, ali sada za tim nema potrebe -

- Sajajan trik, isprobaću ga prvom prilikom -

- Hvala vam na ovom triku! -

Kao i uvek, našla se nekolicina dušebrižnika koji su osudili takav potez uz obrazloženje da je bilo moguće da usledi alergijska reakcija.

- Superlepak izaziva alergijske reakcije na koži! -

- Jeste li ozbiljni? -

- Nikada ne bih lepila tako svoje uši -

- Zaista ste to uradili? -

Martinasova je pak u komentarima odgovorila da nije koristila superlepak već lepak Otostik.

- Otostik je lepak za uši, planski napravljen od silikona i lepka. On pruža savršen trenutni efekat i lak je za nanošenje. Njegova upotreba je dozvoljena za sve počev od treće godine života, pošto je hipoalergen - branila se frizerka. 

Ona je potom pokazala da ukoliko ne želite da lepak direktno nanosite na kožu, ne morate. Otostik postoji i u vidu samolepljive trake koja se jednim delom lepi za uvo, a drugim za predeo glave iza ušiju, čime ih zateže.

Da li biste se vi usudile na taj potez?

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Mikica

13.10.2022 13:42

Snalažljiv i simpa klempo.