Zanimljivosti

SELION DION U HALJINI OPTOČENOJ DIJAMANTIMA: Mesecima pravljena specijalno za nju u najstrožoj tajnosti!

Kanadska zvezda je zablistala u Parizu na otvaranju Olimpijskih igara.

27.07.2024 10:40

SELION DION U HALJINI OPTOČENOJ DIJAMANTIMA: Mesecima pravljena specijalno za nju u najstrožoj tajnosti!
Olympic Broadcasting Services via AP

U trijumfalnom povratničkom nastupu, prvom posle četiri godine, Selin Dion je oduševila sve spektakularnim nastupom na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu. A danas svi komentarišu njenu haljinu optočenu dijamantima, koja je, kako se spekuliše koštala nekoliko stotina hiljada evra!

Posebno je zanimljiva finansijska priča koja se krije iza nastupa kanadske zvezde u Parizu.

Organizatori su dugo krili ko će pevati na otvaranju Olimpijade, a tabloidi tvrde da su i Lejdi Gaga i Selin Dion morale da potpišu ugovore o tajnosti, koji su podrazumevali milionsku odštetu ako se pre vremena sazna ko će biti izvođači na ceremoniji otvaranja.

Selin je želela da njen nastup svi pamte, i numeru Edit Pjaf " "L’Hymne à l’amour" je otpevala u raskošnoj haljini od bisernih perli koja je bila optočena dijamantima.

 

 

Takođe, ona je nosila i plašt, a u komplet koji je dizajnirao brend "Dior" je uloženo čak 1.000 radnih sati, a sve je rađeno u nastrožoj tajnosti. Za sada nije objavljeno koliko je ova haljina koštala, ali s obzirom na broj dijamanata, sigurno se radi o vrtoglavoj sumi.

Međutim, to nije sve od cifara od kojih boli glava - Selin je, kako se priča, za jednu otpevanu numeru u Parizu dobila honorar od dva miliona dolara! Ali, ni tu nije kraj, uz troškove luksuznog privatnog aviona, smeštaj za pratnju Selin Dion, i druge troškove, organizatori su iskeširali još dva milina dolara, piše Fox8.com.

Gvg / imago sportfotodienst / Profimedia

Selin Dion u Parizu na otvaranju Olimpijade

Da podsetimo, Selin već dugo boluje od sindroma ukočene osobe, zbog čega godinama nije nastupala, pa se sada svi pitaju da li je ovo najav njenog eventualnog povratka na scenu.

Sindrom ukočene osobe je izuzetno retko autoimuno oboljenje koje pogađa oko jedan od milion ljudi. Ova neizlečiva bolest utiče na centralni nervni sistem, uključujući mozak i kičmenu moždinu, a primarno zahvata mišiće trupa i stomaka. U početku ukočenost može biti privremena, ali s vremenom postaje stalno stanje koje se širi na mišiće nogu, ruku, pa čak i lica. Trenutno ne postoji lek za ovaj retki poremećaj, a tretman je usmeren na upravljanje simptomima i poboljšanje pokretljivosti. Iako simptomi mogu početi u bilo kojem uzrastu, najčešće se razvijaju između 30. i 60. godine života.

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)