Telo

DŽENIFER LOPEZ GRMI KAKO IZGLEDA POSLE ROĐENDANA: Dekolte do pupka, gole noge, grudi na izvolte, a od Bena ni traga!

Fanovi u neverici trljaju oči pred njenim godinama.

26.07.2024 22:50

DŽENIFER LOPEZ GRMI KAKO IZGLEDA POSLE ROĐENDANA: Dekolte do pupka, gole noge, grudi na izvolte, a od Bena ni traga!
Foto: Shuterstock

Pevačica Dženifer Lopez, tek što je proslavila 55. rođendan, na nivou kraljice kako joj i priliči, objavila je video u veoma atraktivnom kupaćem kostimu. Njoj izgleda da ne treba muškarac koji bi je uvek držao za ruku, kako bi bila srećna. Tako je vidimo kako uživa u ispijanju pića kraj bazena, potpuno sama.

Ponovo se opredelila za beli jednodelni kupaći kostim. Za razliku od prethodnog u kome je na sam dan rođendana objavila selfi uz kratku poruku "Ovo sam ja sada", a koji je bio prilično zatvorenog dekoltea, ovaj je smeliji. Dekolte je bukvalno do pupka, pa je bujno pevačicino poprsje došlo do izražaja u pravom smilu reči. Dženifer je stajling zaokružila stilizovanom, ali podignutom kosom, dok je nosila i velike braon naočare za sunce kockastog okvira. Bila je kompletno našminka, a ni zlatni nakit nije izostao.

 

 

To je bilo sasvim dovoljno da u roku od par sati usledi neverovatnih 105.000 sviđanja, dok su se komplimenti ređali.

- Zovite me telo!

- Kakva žena!

- Potreban mi je bar taj kupaći kosti da povratim samopouzdanje.

- Najlepša žena na svetu.

- Ovo je ikona koja ima 55 godina, trljam oči gledajući u njene godine i ne verujem!

- E, ovako se proslavlja rođendan, sa stilom!

 

 

Podsećamo, latino diva je već proslavila svoj "pravi" rođendan koji je bio 24. jula sa bliznacima Emom i Maksom, majkom i svojim menadžerom na manjem porodičnom ručku. Uočena je kako posle ručka u zelenoj letnjoj haljini sa njima vozi bickl.           

Međutim, izgleda da joj to nije bilo dovoljno, pa je dan kasnije priredila i spektakularnu zabavu u Hemptonsu. Odlučila se za temu inspirisanu serijom "Bridgerton", preobrazivši se u kraljicu Šarlot i zadivivši prisutne svojim raskošnim izgledom i dolaskom u kočiji. Njen suprug, glumac Ben Aflek, se ni na jednoj proslavi nije pojavio, a koliko vidimo, nema ga ni pored bazena na kom pevačica uživa.   

 

                   

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)