Zanimljivosti

DŽENIFER LOPEZ BI UKRALA ŠOU I KRALJICI NA PROSLAVI ROĐENDANA: Usledila fotka u vrelom kupaćem od koje zastaje dah!

Od Bena Afleka ni traga ni glasa!

25.07.2024 15:20

DŽENIFER LOPEZ BI UKRALA ŠOU I KRALJICI NA PROSLAVI ROĐENDANA: Usledila fotka u vrelom kupaćem od koje zastaje dah!
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Dženifer Lopez proslavila je nedavno svoj 55. rođendan na spektakularnoj zabavi u Hemptonsu. Odlučila se za temu inspirisanu serijom "Bridgerton", preobrazivši se u kraljicu Šarlot i zadivivši prisutne svojim raskošnim izgledom.

Na svom Instagram profilu podelila je video montažu sa događaja, u kojoj je zablistala u plavo-zelenoj balskoj haljini sa zlatnim vezom koji je svetlucao u mraku. Haljina je bila u vidu korseta i veoma raskošna, a kako bi velelepno dočarala ambijent prethodnoh vekova, dovezla ju je kočija, dok su i svi bili obučeni slično, pa izgleda da je ovaj rođendan bio tematski. Kompletirala je svoj kraljevski izgled prozirnim belim rukavicama, zlatnom ogrlicom i punđom iz više slojeva.

 

 

Gudački kvartet svirao je pevačici dok je sedela na prestolu i vladala plesnim podijumom. Muzika iz popularne Netflix-ove serije nije izostala ni kada je pevačica prosledila video na Instagramu, prikazujući ključne trenutke večeri, uključujući dolazak bele kočije i tzv. sluge. Dženifer je kasnije promenila haljinu u savremenu zelenu kako bi ugasila svećice na svojoj četvorospratnoj rođendanskoj torti. Ovim je još jednom dokazala svoj status kraljice šou-biznisa, zabavljajući prisutne i pevajući u mikrofon uživo tokom noći, a o tome je pisao i Daily Mail.

 

 

Na sam dan rođendana Dženifer je fanove počastila selfijem u belom jednodelnom kupaćem kostimu koji joj je savršeno stajao. Kupaći je bio krajnje jendostavnog kroja, ali su do izražaja došle njene bujne grudi, uzan struk, ravan stomak i izraženikukovi. Figura peščanog sata i energija kojom je plenila su je proslavili još na početku karijere, a identično je i danas. 

Stajling je upotpunila glomaznim zlatnim nakitom, dok je kosu vezala u visok rep. Od opisa imala je samo da doda "Ovo sam ja sada", a usledila je salva pohvala za pevačicin izgled.

 

 

Podsećamo da je Džej Lo već proslavila svoj "pravi" rođendan koji je bio 24. jula sa bliznacima Emom i Maksom, majkom i svojim menadžerom na manjem porodičnom ručku. Uočena je kako posle ručka u zelenoj letnjoj haljini sa njima vozi bickl. Njen i dalje zvanični suprug, Ben Aflek se uopšte nije pojavio ni u jednoj verziji, što je dodatno podgrejalo spekulacije o razvodu. Međutim, izgleda da je ipak odlučila da pompezno organizuje proslavu na nivou kraljice.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)