Zanimljivosti

DŽENIFER I BEN SU SPREMILI PAPIRE ZA RAZVOD: Samo se čekao potpis, a onda je usledio veleobrt kome se niko nije nadao!

Ljubavna pisma su ih spojila još prvi put.

23.07.2024 16:30

DŽENIFER I BEN SU SPREMILI PAPIRE ZA RAZVOD: Samo se čekao potpis, a onda je usledio veleobrt kome se niko nije nadao!
Michael Tran / AFP / Profimedia

Pevačica Dženifer Lopez (55) i glumac Ben Aflek (51) suočavaju se sa krizom u svom dvogodišnjem braku. Par već mesecima živi odvojeno, viđeni su u javnosti kako ne nose burme i nisu viđeni zajedno od juna. Međutim izgleda da su istrajni u odluci da po ko zna koji put svojoj ljubavi pruže šasnu.

- Dženifer i Ben su se složili da je najbolje da uzmu malo vremena kako bi zaista shvatili šta žele. Bili su spremni da odustanu. Papiri za razvod su spremni i čekaju da budu podneti. Ali želeli su da daju još jednu šansu pre nego što odustanu i vraćaju se na početak pišući jedno drugom pisma. To je ono što ih je prvi put navelo da se zaljube jedno u drugo - otkrio je izvor za Daily Mail.

Papiri za razvod bili spremni

Iako su ranije bili spremni da sve “bace u vodu”, par sada naporno radi na spašavanju braka držeći svoj ljubavni život van očiju javnosti. Aflek je tokom vikenda bio odsutan sa pevačicinog ranog rođendanskog ručka, što je dodatno podstaklo spekulacije o njihovom razvodu.

 

 

Naime, Dženifer je proslavila 55. rođendan sa svojim 16-godišnjim blizancima Emom i Maksom, kao i svojim menadžerom, dok Ben nije bio prisutan. Ipak, par održava komunikaciju putem ljubavnih pisama.

U dokumentarcu Džej Lo "The Greatest Love Story Never Told", Aflek je otkrio da je sakupio pisma i e-mailove koje su jedno drugom pisali tokom proteklih 20 godina i poklonio joj ih kada su se ponovo spojili 2021. godine. 

Ljubavna pisma ih spojila

- Ova knjiga je knjiga koju mi je Ben dao za naš prvi Božić kada smo se ponovo spojilli. To je svako pismo i svaki mail koji smo jedno drugom napisali od pre 20 godina do danas - rekla je ona u dokumentarcu.

Takođe je Ben u startu tražio privatnost u odnosu.

- Kada smo se ponovo spojili, rekao sam: “Slušaj, jedna od stvari koje ne želim je veza na društvenim mrežama”. Zatim sam shvatio da to nije fer stvar za tražiti. To je kao da se udaš za kapetana broda i kažeš: “Pa, ne volim vodu.”

Podsećamo, spekulacije o problemima u njihovom braku dostigle su vrhunac u maju kada je otkriveno da nisu viđeni zajedno 47 dana. Lopez je prisustvovala Met Gali i premijeri svog filma, dok se Aflek preselio iz njihove vile u Kaliforniji i iznajmio stan u blizini njegove bivše žene, glumice Dženifer Garner.

Ne žele da odustanu

Ipak, izvori bliski paru tvrde da postoji duboka ljubav između glumca i pevačice i da nisu spremni da odustanu.

Oni samo moraju pronaći ono što ih je spojilo na prvom mestu i definitivno postoji šansa da će treća sreća biti kada i ako se to dogodi. Oni ne odustaju. Uzimaju dan po dan i ne žele da se razvedu. Dženifer je čak otkazala i turneju kako bi posvetila vreme njihovom odnosu. Ona zna da je ponekad dozvolila karijeri i slavi da stanu na putu njenog braka - istaknuto je.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)