Telo

SVE JE STALO KADA SE KAJA POJAVILA: Snimak majke i ćerke koje su kao bliznakinje, postao viralan - one su čudo prirode!

Zablistala je pre par meseci na crvenom tepihu u haljini poput sirene.

22.07.2024 11:39

SVE JE STALO KADA SE KAJA POJAVILA: Snimak majke i ćerke koje su kao bliznakinje, postao viralan - one su čudo prirode!
Printscreen/Instagram/kaiagerber

Kaja Gerber je ime koje dosta obećava na polju modelinga i glume. Ćerka bivšeg modela Sindi Kraford otkako se pojavila u javnosti ne prestaje da privlači pažnju.

Iako ona ima svoju lepotu i nešto po čemu se izdvaja i po čemu je posebna 22-godišnja Kaja mnoge svojim izgledom podseća na svoju majku iz mlađih dana. Internetom su postali viralni snimci ove atraktivne manekenke, a skoro se pojavio snimak sa Met Gale ove godine na kojem je ona bukvalno sve hipnotisala izgledom, nateravši ih da pomisle na trenutak da je pred njima mlada Sindi.

Mlada manekenka koja grabi ka uspesima u modnoj industriji i čvrsto prati majku u stopu, oduševila je sve svojim stajlingom ali i neverovatnom sličnošću sa njom, kada se pojavila na crvenom tepihu u beloj svetlucavoj haljini sa krljuštima poput sirene. Kaja je imala natapiranu kosu, baš kao što je nosila nekada njena majka na vrhuncu slave, upotpunivši stajling minđušama i ogrlicom.

@mickmicknyc Replying to @cookiesbykimct Thank you so much for this comment! Here is Kaia Jordan Gerber and… Eiza González st Met Gala 2024 🥰 #kaiagerber #cindycrawford #eizagonzalez #metgala #met #gala #2024 #nycnycfashion #fyp ♬ original sound - New York Mickey

Svoje zgodno i atraktivno telo je istakla u ovoj haljini dok je na nogama imala srebrne sandale. Njenu pojavu su ispratile ovacije publike sa crvenog tepiha, koji su bili bukvalno hipnotisani njenom pojavom, dok su mnogi prokomentarisali kako se "istorija ponavlja" i da je mlada manekenka "slika i prilika" svoje majke.

Malo posle nje u snimku se pojavljuje glumica i pevačica Eiza Gonzalez koja je takođe isparirala mladoj manekenki pojavivši se u glamuroznoj haljini i pokazujući rukama srce ka kameri. Ipak, sve oči su bile uprte u mladu Kaju, koja je sigurno bila prijatno iznenađenje za sve one koji su nostalgični za vremenima kada je Sindi harala modnom scenom.

- Ona je apsolutno ista majka.

- O bože, ovo je mlađa Sindi Krafrord.

- Jaoo mini Sindi.

- Vidim neki miks Sindi Kraford i Džulije Roberts.

- Tako je elegantna i sa stilom.

- Vau, pomislila sam da je ovo Sindi. Predivna mlada i lepa žena.

Manekenka koja uspešno gradi svoju karijeru, iznenadila je javnost pre pola godine kada je rekla da do skoro nije znala da je njena majka bila jedan od najuticajnijih supermodela. 

Kaja je rekla kako je znala da je njena majka "ikona" ali da je njen značaj i uticaj shvatila tek gledajući emisiju "Supermodeli" (The Supermodels) koja je prikazivala karijeru najvećih supermodela, poput njene majke, Naomi Kembel, Linde Evanđeliste i Kristi Tarlington. Ako je suditi po lepoti i zgodnom telu koje poseduje ova devojka, nesumnjivo joj se "smeši" karijera slična maminoj.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)