Telo

POSLE DVA POROĐAJA NIJE BILA ZADOVOLJNA TELOM: Onda je otišla na nudističku plažu i sve se u trenu okrenulo!

Sada se i u svojoj bašti sunča u toplesu, iako je sve komšije mogu videti.

21.07.2024 10:37

POSLE DVA POROĐAJA NIJE BILA ZADOVOLJNA TELOM: Onda je otišla na nudističku plažu i sve se u trenu okrenulo!
instagram-estellekeeberofficial

Estel Kiber, 41-godišnja majka dvoje dece iz Lestera, Engleske, uživa u sunčanju i opuštanju u svojoj bašti, često u toplesu, iako bi želela da može biti potpuno naga. Njena avantura sa nudizmom počela je pre osam godina, kada je shvatila da mora da postane samouverena u vezi sa svojim telom.

- U početku nisam bila samouverena sa post-trudničkim telom. Ali, nakon što sam skinula gornji deo kupaćeg u svojoj bašti, promenila sam mišljenje i shvatila da je to sjajno - istakla je ona, a o tome je pisao i The Sun.

Prošle godine je posetila nudističku plažu u Španiji kao deo proslave svog 40. rođendana. 

- Bilo je to za moj 40. rođendan i sada sam time opsednuta. Nikada nisam znala da sunčanje kao nudista može biti tako osnažujuće. Više ljudi bi trebalo to da pokuša - objasnila je ova mama.

Estel je nedavno ostvarila još jedan izazov kada je rezervisala dan u spa centru bez odeće u Birmingemu. 

- Imala sam nekoliko otkazanih sastanaka i to je bila trenutna odluka... ali mi je promenilo život, jer je bilo tako sjajno. Nudistička mesta uvek imaju jasna pravila. Osećala sam se sigurnije i poštovanije u nudističkom spa centru nego dok sam šetala psa u lokalnom parku - istakla je ona.

Estel je odlučila da se ubuduće u svojoj bašti sunča makar u toplesu.

- Za mene, biti naga ili u toplesu je pitanje poštovanja. Moja bašta je toliko otvorena prema komšijama da ne mogu biti potpuno gola. Mogu biti u toplesu. Uživam u suncu i dobijam zdravstvene koristi - istakla je ona, ne mareći previše za radoznale poglede komšija.

Ova žena je dodala da ni u kom slučaju ne posećuje nudistička mesta da bi bila perverzna, jer takva mesta to nisu u tom smilsu.

- Idem tamo kao način da osnažim sebe i razvijem svoje samopouzdanje u vezi sa telom u četrdesetim godinama. Možete to raditi u bilo kojoj dobi. Šešir za sunce, naočare za sunce i peškir su sve što vam treba. Ali, ne zaboravite kremu za sunčanje... važno je ostati zaštićen, pogotovo dok ste nagi - zaključila je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)