Telo

IMA OPEKOTINE NA LEĐIMA KAO TRAKE: Nanela zaštitnu kremu, ali u jednom je pogrešila, a rezultat je zastrašujuć!

Ispostavilo se da je krema odlična - ali ne i način na koji ju je koristila.

18.07.2024 08:31

IMA OPEKOTINE NA LEĐIMA KAO TRAKE: Nanela zaštitnu kremu, ali u jednom je pogrešila, a rezultat je zastrašujuć!
tiktok/printscreen/czechprincesss

Jedna influenserka šokirala je sve na internetu, nakon što je pokazala opekotine, nakon sunčanja koje su se iscrtale poput traka na njenim leđima.

Ovih dana su izuzetno visoke temperture, zbog čega stručnjaci upozoravaju sklanjanje od sunca ili barem adekvatnu zaštitu. To ne sprečava nikoga da iskoristi ovo vreme kako bi "nabacio" boju, međutim, često se dešava da su neki neoprezni u tim situacijama, a to je dokazala i jedna TikTokerka objavivši šokantni video nakon sunčanja.

Iako je ona propisano koristila kremu za zaštitu od sunca, kako je pokazala u snimku, ona nije ravnomerno nanesena po leđima, zbog čega je imala opekotine u vidu traka.

Ona je otkrila pratiocima da je koristila jednu od najboljih krema sa SPF- om, ali da nije dobro nanela po telu jer je krema u vidu stika koji je zaštitio određene delove njenih leđa, dok je ostatak preko kojeg nije nanesena krema bio crvene boje i u opekotinama.

@czechprincesss If this doesn’t get me a sponsorship with @SHISEIDO, I dont know what will… #fyp #foryoupage #shiseido #sunscreen #sunburn ♬ original sound - Ella

- Kako se ovo desilo razmišljam? Želim da vam preporučim jednu od najboljih krema za sunčanje. Rolate je na ovaj način, ali budite sigurni kako je nanosite - rekla je ona kroz šaljiv ton okrenuvši se i pokazavši svoja izgorela leđa.

Snimak je privukao veliku pažnju ljudi koji se šokirali ali poručili da bar znaju da krema ima efekta.

- Na kraju svega znamo da je dobra krema.

- Uvek treba da utrljaš kremu za sunčanje bez obzira na to što je aplikator.

- Shvatila si da zapravo radi svoj posao.

- O moj Bože, to je za lice.

- Ako ovo nije najbolja reklama, ne znam šta je - komentarisali su korisnici mreže.

Devojka je u drugom videu objasnila da je njena leđa namazao njen prijatelj. Ona je bila u razgovoru sa njim, zbog čega je zaboravila da naglasi da joj utrlja kremu preko čitavih leđa, a ne samo da je nanese aplikatorom, što je rezultiralo opekotinama.

Mnogi su joj poručili da je krema namenjena za nanošenje po licu i dekolteu, ali su gotovo svi bili složni da joj je ovo neprijatno iskustvo pomoglo da shvati barem da je krema kvalitetna.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)