Telo

ĆERKA FATALNE MANEKENKE POKAZALA OBLINE KOJE ĆETE SANJATI: Dostojna je majke, svi gledaju detalj na KUKU (FOTO)

Lila Grejs Mos uhvaćena je na jednoj od španskih plaža kako uživa na suncu.

21.07.2024 15:15

ĆERKA FATALNE MANEKENKE POKAZALA OBLINE KOJE ĆETE SANJATI: Dostojna je majke, svi gledaju detalj na KUKU (FOTO)
COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Lila Grejs Mos je naslednica nekadašnjeg top modela Kejt Mos koja je tokom 90-ih i kasnije, harala modnom scenom. Ako je suditi po njenoj biografiji i izgledu, ona već uveliko prati svoju majku u stopu baveći se uspešno manekenstvom.

Mlada manekenka je usnimljena na letnjem odmoru u Španiji, kako uživa na jednoj od tamošnjih plaža, ponosno pokazujući svoju vitku i izvajanu figuru. Lilu, koja ima 21 godinu a visoka je 1,68 cm mnogi smatraju "sitnijom" po građi za manekenku, međutim pojavivši se pred paparacima u crnom kupaćem kostimu ona je pokazala da je s razlogom model koji ide stopama svoje majke.

Manekenka je uslikana u više navrata kako se kupa u moru, dok je na sebi nosila mačkaste crne naočare. Minijaturni bikini u kojem je usnimljena, izgledao je na njoj savršeno, dok se donji deo kupaćeg vezivao sa strane.

COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Manekenka je pokazala zavidnu figuru uživajući na plaži

 

Lila Grejs nije puno obraćala pažnju na radoznale poglede i kamere oko sebe, već se prepustila čarima sunca i mora, što joj je sudeći po osmehu i te kako prijalo. 

Ćerka slavne manekenke se izdvaja lepotom, a mnogi mediji je porede sa majkom tvrdeći da su poput "jajeta" i da je Lila Gejs zapravo Kejt iz mlađih dana. 

Manekenka se uspešno bavi modelingom već nekoliko godina počevši u majčinoj modnoj agenciji kao 16-godišnjakinja. Iza sebe ima uspešne kampanje i snimljenje reklame, a bila je i zaštitno lice Beauty brenda Marc Jacobs. Dizajner je svojevremeno rekao kako je jedva čekao da upozna Lilu i da je zna još od malih nogu kada je video da poseduje velike kvalitete.

COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mlada manekenka nije skidala osmeh sa lica dok je izlazila iz vode

 

Ćerka slavnog top modela je aktivna na društvenim mrežama i često objavljuje fotografije sa snimanja i iz privatnog života, a u jednoj od svojih objava je pokazala kiako pozira sa majkom reklamirajući torbe jednog poznatog brenda.

Zbog velike sličnosti sa Kejt ali i svojih kvaliteta i atraktivnog izgleda koje poseduje, mnogi joj predviđaju sjajnu karijeru.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)