Zanimljivosti

ĆERKA ČUVENOG GLUMCA POTPUNO NAGA, NIŠTA NIJE OSTAVILA MAŠTI NA VOLJU: Otkrila je da puši marihuanu, kao i detalje odrastanja u senci slave poznatih roditelja (FOTO)

Lili Rouz Dep, ćerka Džonija Depa i Vanese Paradi, pozirala je obnažena za magazin I-D i progovorila i o traumama iz najmlađih dana.

21.02.2023 13:39

ĆERKA ČUVENOG GLUMCA POTPUNO NAGA, NIŠTA NIJE OSTAVILA MAŠTI NA VOLJU: Otkrila je da puši marihuanu, kao i detalje odrastanja u senci slave poznatih roditelja (FOTO)
Foto: YouTube/Printscreen

Ćerka slavnog para, glumca Džonija Depa i francuske glumice Vanese Paradi, Lili Rouz-Dep (23), krenula je stopama svojih roditelja i polako postaje zapažena u svetu kinematografije. Ona se ove godine priključila HBO drama seriji "Idol" ("The Idol"), koja je već angažovala i jednog od najpopularnijih pevača današnjice, Abela Tesfajea, poznatijeg kao The Weeknd. Serija će predstavljati prvi televizijski projekat za Lili, a tim povodom ona je objavila i serijal krajnje provokativinih fotografija koje je zabeležilo oko kamere Karima Sadlija za magazin I-D.

Lili je napravila poprilično dobar rezime otkako je 2014. godine debitovala u filmu "Tusk" Kevina Smita. Potom smo je videli u filmovima "The Dancer", "Yoga Horsers", "Planetarium", "The Faithful Man" i "The King". Ove godine je zaigrala u ostvarenju "Voyagers", dok ćemo je videti i u filmu "Silent Night", od kog se najviše očekuje.

Rouz je karijeru započela kao model, baš poput svoje majke, pa se čini da se u tom slučaju istorija ponavlja. Vanesa je tako davne 1990. godine krasila kampanju brenda Šanel za legendarni parfem "Koko Šanel". Lili je, prema rečima mnogih, slika i prilika svoje majke, a baš poput nje i ona je sa svega 16 godina postala zaštitno lice Šanela. Najveća prašina ipak se digla oko serije "Idol" i fotografisanja za magazin I-D, budući da je mlada glumica na njima najvećim delom obnažena.

Jedna od prvih fotografija je ona na kojoj je Lili zauzela takav položaj da je rukama koje je stavila preko kolena prikrila grudi, dok pozira samo u crnom donjem delu bikinija. Na narednim fotografijama ona je u farmerkama i u kratkom topu, dok ispod njega ne nosi brushalter. Na početnoj fotografiji top je proziran, tako da se grudi većim delom i vide. Lili se dugo bavila manekenstvom, a pritom je sitnije građe, tako da njoj nije predstavljalo veći problem da se obnaži u gornjem delu tela. 

Najviše pažnje izazvala je fotografija u uskoj providnoj haljini na bretele u kojoj mlada Depova ćerka pozirala sa sve crnim vešom koji se jasno vidi. Mnogi su u komentarima pohvalili Lili kako se snašla na setu, ali oštrom oku javnosti nije promakao detalj da haljina koju je Lili ponela na snimanju za prolećno izdanje magazina I-D neodoljivo podseća na onu koju je svetski top-model Kejt Mos ponela davne 1993. godine na jednoj Elit zabavi. Pojedini komentari su išli u smeru toga da Lili i Kejt ne samo da su u gotovo istoj haljini, već su i identične građe, a ukoliko se izuzme šminka, čak pomalo i liče jedna na drugu.

Podsetimo, Džoni Dep se pre Vanese nekoliko godina zabavljao i sa Kejt Mos, koja je stala u njegovu odbranu prilikom njegovog nedavnog suđenja sa Amber Herd.

Lili je tokom intervjua za magazin I-D odgovorila i na pitanja kako je odrastala kao dete slavnog para.

- Mojim roditeljima  želim da zahvalim na mogućnosti što sam imala koliko-toliko normalno odrastanje. Što sam bivala starija osećala sam teret slave. Napadi anksioznosti i paranoje su neminovno došli, budući da su nam paparaci uvek bili za petama. Neprestano sam razmišljala kako ću se jednog jutra zaboraviti i pojaviti se na vratima kuće u jutarnjem i bunovnom izdanju, a novinari će preneti kako mi je "odzvonilo", uz propratnu fotografiju na kojoj ne ličim ni na šta. Nisam rođena da bi me mediji pojeli živu. Sve od sebe dajem da izgradim ime u svetu glume, možda je činjenica da ste dete poznatih roditelja polazna tačka, ali nikada ne možete da uspete ukoliko se sami ne izborite za svoje mesto pod suncem. Na snimanju ovih fotografija sam se najzad osetila spokojno i oslobođeno - iskrena je bila Lili, a preneo Dejli mejl, otkrivši i da redovno konzumira marihuanu, ali samo u svojoj sobi kako je slučajno neko ne bi video u opijenom stanju i to iskoristio da joj upropasti karijeru. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)