Zanimljivosti

IVANA PETERS KAO OD MAJKE ROĐENA! Nesvakidašnje izdanje poznate pevačice, na ovakvu je nismo navikli! (FOTO)

Pevačica je objavila fotografiju kojom je raspalila maštu svojih fanova i oduševila ih tim potezom.

19.02.2023 12:01

IVANA PETERS KAO OD MAJKE ROĐENA! Nesvakidašnje izdanje poznate pevačice, na ovakvu je nismo navikli! (FOTO)
Instagram-ivanapeters

Pevačica Ivana Peters (48) važi za jednu od dama koja se može pohvaliti da ima jedan od najboljih glasova na Balkanu. Retki su oni koji su zaboravili njene pevačke sposobnosti, međutim, imali su prilike da se podsete kako to izgleda u muzičkom šou-programu “Tvoje lice zvuči poznato”, gde je ona zajedno sa Danielom Kajmakoskim 2019. godine odnela pobedu. Ivana vredno priprema nove pesme za bend Negativ u kom je glavni vokal, dok je mnogi i dalje povezuju sa grupom TAP011 koja je obeležila devedesete.

Ivana je dugo bila poznata po vitkom telu i kratkoj crnoj kosi, ali je značajno promenila stajling posle rođenja ćerke. Napornim trudom ta dama na pragu 6. decenije je uspela da liniju vrati u željenu formu, a koliko je zadovoljna sobom svedoči i fotografija koju je juče objavila, a za koju je dobila salvu pohvala.

Petersova se tako delimično obnažena fotografisala u ugledalu, gde je primetno da gore ne nosi ništa, dok je grudi prekrlila rukama. Ivana je poslednjih godina verna dugoj loknastoj kosi, koja joj je i ovaj put opušteno padala preko ramena, a primetno je i da nema ni trunku šminke. Njeni pratioci nisu mogli, a da ne primete prirodnu lepotu omiljene pevačice i svi su se do jednog složili da izgleda fantastično.

- Osećam se dobro - kratko je napisla ona u opisu.

Ubrzo su usledile mnogobrojne reakcije. 

- Vauuuuu! -

- Uhhh, lepotice! -

- Kraljica! -

- Izgledaš prelepo -

- Najlepša i najbolja pevačica - ređali su se komentari. 

Da Ivana i te kako pazi na liniju dokazuju i njene objave na Instagramu. Tako je pre nekoliko dana uslikala tanjir u kome se po svemu sudeći nalazio komad ribe uz prilog od graška i pirinča, a potom je usledio i koktel Mohito. Pevačica je tu objavu naslovila kratko: "Izlazak", pa pretpostavljamo da se dobro provela, ali i pazila na jelovnik.

Inače, i dalje se prepričava njen dolazak na MAC dodelu muzičkih nagrada gde je uživala u crnom kombinezonu nalonivši se na koleginicu Anu Štahdohar koja joj je pravila društvo i sa kojom se, po svemu sudeći, ludo zabavaljala. S druge strane, Ivana je izgledala pomalo nostalgično kada je na malim ekranima ugledala stari snimak na kom je rame uz rame s pevačicom Gocom Tržan bila deo grupe TAP011. Tako je nedavno podelila jedan od njihovih nastupa koji se u tom trenutku našao na televiziji, a uz njega je dodala komentar: "Mladost".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)