Moda

SOFIJA (52) JE ULTRA IZAZOVAN TOP I NJEN DEKOLTE JE UKRAO ŠOU: Na ovoj ženi i najjednostavnija kombinacija GRMI (FOTO)

Kolumbijsko-američka glumica pleni pažnju gde god se pojavi.

12.08.2024 17:04

SOFIJA (52) JE ULTRA IZAZOVAN TOP I NJEN DEKOLTE JE UKRAO ŠOU: Na ovoj ženi i najjednostavnija kombinacija GRMI (FOTO)
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sofija Vergara važi za jednu od najatraktivnijih glumica na međunarodnoj sceni. Tome u prilog ide da ona hrabro gazi šestu deceniju i da žargonski rečeno "kida" kako izgleda. Poznata je po svojoj figuri peščanog sata i bujnom poprsju koje se trudi da u svakoj situaciji istakne.

Kako je opisuju strani mediji, ona je prava "mačka" gde god se pojavi i pleni pažnju svojom atraktivnom pojavom. Skoro je uslikana na jednoj porodičnoj večeri u Capriani restoranu na Beverli Hilsu gde je glumica stigla u vrlo otmenom i ženstvenom a istovremeno atraktivnom izdanju obukavši cvetne letnje pantalone i efektan beli top koji je bio dekoltiran i koji je u prvi plan stavio njen dekolte, lepo oblikovani torzo i tonirane mišićave ruke.

Glumica je paparacima pozirala sa velikim samopouzdanjem a na glumici je bio primetan atraktivan taman ten koji je Vergara nabacila tokom leta i sunčanja.

The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sofija Vergara se odlučila za efektni cvetni dezen

Za  večeru na kojoj se pojavila pretpostavlja se sa nekim članom porodice, ona je nosila kožnu braon torbu ispod pazuha, a kosu je pustila da pada u njenom stilu, dok je na sebi kao i uvek imala svedenu šminku.

Pantalone za koje se Vergara odlučila već su nekoliko godina unazad pravi letnji hit i za njih se žene često odlučuju radije nego za haljinu. Kombinovane sa topom ili nekom kimono majicom daju vrlo efektan i upečatljiv utisak a stajling deluje skupoceno iako se pantalone mogu naći za manje od 2.000 dinara u buticima.

LESE / Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Efektan top je istakao njeno bujno poprsje

 

Njen s***si i ženstveni stajling je privukao veliku pažnju a glumiica je odisala samouverenošću i velikim samopouzdanjem. 

Iako gazi šestu deceniju, Sofija bi mogla da stane rame uz rame sa svojim duplo mlađim koleginicama. Ona je otkako se 90-ih godina pojavila privlačila pažnju i jednako dobro i tada izgledala, međutim, mnogi smatraju da je glumica poput "vina" i da bi svako poželeo da stari poput nje, atraktivno i bez ijedne bore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)