Moda

NEMICA U NAJBEZOBRAZNIJEM BIKINUJU: Malena krpica jedva pokrila intimu - brutalno izgleda u 6 deceniji! (FOTO)

Hajdi Klum se ovaj put odlučila za leopard dezen.

11.08.2024 10:05

NEMICA U NAJBEZOBRAZNIJEM BIKINUJU: Malena krpica jedva pokrila intimu - brutalno izgleda u 6 deceniji! (FOTO)
MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Hajdi Klum (51) nekad je suvereno vladala modnim pistama. Atraktivna Nemica i danas izgleda odlično s obzirom na to da je u šestoj deceniji. Žena koja je ceo život provela ispred fotoaparata ume dobro da se namesti, ali i da sredi slike u fotošopu. Ipak, snimci koje objavljuje potvrđuju da atraktivna nemica i u šestoj deceniji izgleda - brutalno.

Nekadašnja manekenka je na Instagramu snimak u najmanjem bikinuju na svetu koji jedva pokriva njenu intimnu regiju. Kupaći je u leopard dezenu sa mnoštvom trakica i Hajdi na slici zaista izgleda fenomenalno.

Atraktivna plavuša je stavila naočare preko kojih je zavodljivo gledala u kameru. Maleni bikini je istakao njenu figuru, dok su dve krpice jedva pokrile intimne delove njenog tela. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Ona je prošetala u snimku do kamere zabacujući kosu unazad, a oko struka je imala atraktivan lančić. Izazovan stajling nemačke manekenke je privukao pažnju njenih pratilaca i oduševio sve, a verujemo posebno pripadnike jačeg pola. Iako je na objavi onemogućila komentarisanje po sviđanjima se može zaključiti da su ovo njeni pratioci jedva dočekali. 

U jednoj od poslednjih objava, Hajdi se pojavljuje u istom kupaćem kostimu, dok izlazi iz vode dok efektan bikini ističe njenu savršeno oblikovanu figuru i preplanuli ten koji je dobila na odmoru na moru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Ako je suditi po fotografijama, manekenka uživa makasimalno na odmoru, noseći svoje godine sa velikim samopouzdanjem. Na pragu šeste decenije Hajdi bi mogla da posluži svim mladim ženama kao inspiracija i primer kako treba raditi na sebi i zavoleti sebe.

Hajdi je poznata po tome što voli da se slika provokativno, a na plaži se ne stidi da skine gornji deo kupaćeg kostima i sunča se u toplesu. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)