Zanimljivosti

"DOSAD JE BILO VRUĆE - SAD SVE GORI": Lidija Vukićević u vrelom izdanju - muškarci ne znaju gde pre da gledaju (FOTO)

Glumica se slikala u žutom kupaćem kostimu i - sve ostavila bez daha.

14.08.2024 09:31

"DOSAD JE BILO VRUĆE - SAD SVE GORI": Lidija Vukićević u vrelom izdanju - muškarci ne znaju gde pre da gledaju (FOTO)
Instagram/vukiceviclidija

Glumica Lidija Vukićević (62) kao da prkosi prirodnim zakonima starenja. U sedmoj deceniji ona izgleda kao boginja. Njeni fanovi na društvenim mrežama ne kriju oduševljenje njenim izgledom svakom njenom objavom. Nedavno je gorela u crvenom jednodelnom kupaćem kostimu, a sad je odabrala atraktivni žuti bikini.

Pljušte komplimenti

Kupaći kostim joj je stajao savršeno, otkrivajući svaki delić njenog tela bez ikakve mane. Telo je namazala uljem, a u prvom  planu su njene bujne grudi, koje su kipele iz kostima, i duge vitke noge.

Nosila je naočare za sunce s obzirom na to da je fotografija nastala po vrelom danu, dok je svoju prepoznatljivu kovrdžavu kosu pustila da slobodno pada na ramena. Njeno vrelo i nauljeno izdanje izazvalo je pomamu među muškarcima, koji nisu znali gde pre da gledaju.

Mnogi su primetili da atraktivna glumica izgleda sjajno, pa ne čudi što su pljuštali komplimenti.

- Do sad je bilo vruće, sad sve gori!

- Prelepa sirena!

- Najlepša, najzgodnija jedna jedina Lidija. 

- Savršena! Čista desetka!

- Lidija pa ti postaješ nestvarna svaka čast na izgledu! 

 - Vau! Žena koja ne stari.

- Uvek predobra - bili su samo neki od komentara na njen post na mrežama.

Kad su je jednom prilikom upitali kako uspeva da ostane mladolika u zrelim godinama sa licem bez bora, ona je priznala da ima rutinu nege lica koju nikad ne preskače od perioda kad je bila u 8. razredu osnovne škole.

- Ne možete da krenete da se negujete u 30 godina, kasno je, ja to radim od osmog razreda. Moja majka nas je to naučila, ona je uvek bila dama i uvek nas je učila nezi i higijeni. Moja večernja rutina, čekao me muškarac ili ne traje 20 minuta. Ali bez tuširanja, samo za lice i ne preskačem je koliko god da sam umorna - rekla je atraktivna glumica. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)