Zanimljivosti

LIDIJA U CRVENOM BIKINUJU IZGLEDA BRUTALNO: Bujne grudi kipe iz kupaćeg, muškarci lude i ne trepću (FOTO)

Glumica je znalački istakla i vitke noge bez grama celulita.

06.08.2024 21:55

LIDIJA U CRVENOM BIKINUJU IZGLEDA BRUTALNO: Bujne grudi kipe iz kupaćeg, muškarci lude i ne trepću (FOTO)
instagram-vukiceviclidija

Glumica Lidija Vukićević (62) ponosno gazi sedmu deceniju, ali sudeći po komentarima svojih fanova na Instagramu izgleda bolje nego ikad. Ona je iskoristila leto da se okupa u bazenu u jednom, reklo bi se spa centru. Odabrala je crveni kupaći kostim koji je istakao sve njene atrubute. 

Istakla atribute

Glumica je istakla bujne grudi koje kipe iz gornjeg dela bikinija dok sedi na ogradi i gleda ka bazenu. Na slici se vide njene duge, vitke noge bez grama celulita kao prepoznatljiva crna, kovrdžava kosa koja je već decenijama njen zaštitni znak.

Kako su mnogi primetili godine su samo broj u njenom slučaju i izgleda bolje od mnogi devojaka. Komplimenti na račun njenog izgleda su se samo nizali, a muškarci nisu bili sposobni ni da trepnu pred takvom lepotom.

 

- Samo svoja, fascinantna, najposebnija, najoriginalnija, blistava, mistična… 

- Savršenstvo bez mane poput devojke. Ma izgleda bolje od mnogih devojaka.

- Kraljica i ljepotica. Godine su samo broj. Tako i treba.

- Što bi rekla Zorica Brunclik riba do bola.

- Top! Savršena! Uživaj draga Liduška! Kisss.

- To mala, alal vera - bili su samo neki od komentara na njen post.

Za one koji ne znaju Lidija ima dva odrasla sina Davida i Andreja koje je dobila u braku sa nekadašnjih fudbalskim asom Mitrom Mrkelom i na koje je izuzetno ponosna. Iako su stasali za ženidbu, ona kao majka ne želi da ih pritiska.

- Besmisleno mi je da ih pitam, to se radi kada čovek poželi... Imaju devojke, dugo su u vezama. Primitivizam je pitati, jer na brak i ljubav gledam drugačije, to je iz emocije, nije nešto u fazonu - došle su godine, pa se mora. Ne mora se ništa - rekla je nedavno poznata glumica. 

 

 

Iako izgleda kao avion ona ne krije da priželjkuje da postane baka, a nema sumnje da će i tad biti žena za primer kao i do sad.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)