Zanimljivosti

LIDIJA VUKIĆEVIĆ U NIKAD IZAZOVNIJEM IZDANJU IZ KREVETA: Posle njene poruke mnogi nisu oka sklopili! (FOTO)

Provokativan selfi zapalio društvene mreže.

26.03.2024 17:01

LIDIJA VUKIĆEVIĆ U NIKAD IZAZOVNIJEM IZDANJU IZ KREVETA: Posle njene poruke mnogi nisu oka sklopili! (FOTO)
instagram-vukiceviclidija

Glumica Lidija Vukićević (61) redovno oduševljava pratioce na društvenim mrežama svojim mladolikim izgledom. Iako je zagazila u sedmu deceniju ona izgleda barem upola mlađe, a na stasu, kao i na licu bez bora mogu da joj pozavide i devojke.

Lidija redovno deli trenutke na društvenim mrežama, gde pokazuje izvajano telo i glamurozan izgled. Mnogi je smatraju uzorom zbog vitalnosti i mladolikog izgleda, a njeni postovi često izazivaju divljenje i inspirišu druge da vode računa o svom izgledu i zdravlju.

Glumica često privlači pažnju javnosti provokativnim fotografijama. Tako je nedavno na Instagramu objavila selfi iz kreveta, ističući duge gole noge. Izgleda kao da je Vukićevićeva krenula na spavanje, a na sebi je imala samo belu košulju. Poruka uz priču na Instagramu glasila je “Lepo spavajte”, uz pesmu koju je glumica dodala. 

Ovakav slobodan duh i samouverenost u sopstvenoj koži su karakteristike koje mnogi cene i dive se njenoj autentičnosti, pa je sasvim zaslužno jedna od najatraktivnijih dama domaće javne scene.

Instagram-printscreen-vukiceviclidija

Lidija Vukićević

Glumica je više puta isticala važnost pravilne ishrane i brige o sebi, a otkrila je i da već godinama ne jede meso. Njen pristup zdravom načinu života i ishrani doprineo je tome da se oseća vitalno i energično.

- Uvek osluškujem svoje telo, pa sam u poslednje vreme promenila način ishrane. Životinje obožavam i već godinama ne jedem meso, niti nosim krzno, a sad sam se odrekla i nekih masnih i slatkih zalogaja. Rezultat je da imam više energije i veću pokretljivost. Sa 62 kilograma na 175 centimetara visine mogu da obučem sve što poželim i to mi pričinjava zadovoljstvo. Vratila sam kilažu iz vremena kad sam snimala "Bolji život" - ponosno je izjavila glumica za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)