Lifestyle

U OKVIRU VELELEPNE VILE NA KOSMAJU JELENA ĐOKOVIĆ IMA SVOJ LUKS KOKOŠINJAC: Izgleda nestvarno dobro! (FOTO)

Skoro su kupili vilu, a kućica u kojoj žive kokoške izgleda kao hotel s pet zvezdica.

14.08.2024 14:21

U OKVIRU VELELEPNE VILE NA KOSMAJU JELENA ĐOKOVIĆ IMA SVOJ LUKS KOKOŠINJAC: Izgleda nestvarno dobro! (FOTO)
Instagram-printscreen-jelenadjokovicndf

Najnovija kupovina porodice Đoković izazvala je veliku pažnju javnosti, i to ne samo zbog očigledne lepote imanja, već i zbog jedinstvenog detalja koji je privukao poseban interes - raskošnog kokošinjca. Jelena Đoković će imati u čemu da uživa. Ova prelepa vila smeštena na Kosmaju nekada je bila u vlasništvu jedne od najbogatijih i najuticajnijih Srpkinja Elene Karaman Karić.

Imanje koje su Jelena i Novak Đoković nedavno kupili ima bogatu istoriju. Nekadašnji vlasnik Elena Karaman sagradila je ovu prelepu vilu tokom svog braka s Jugoslavom Karićem. Vila je služila kao dom za Elenu, njenog supruga i njihovog sina Simona, kao i za naslednike iz njenog prvog braka Matiju i Luku.

Jedan od najzanimljivijih detalja imanja bio je raskošni kokošinjac, koji je u to vreme bio prava atrakcija. Ovaj kokošinjac, osim što je bio funkcionalan, bio je opremljen čak i kristalnim lusterom, što je izazvalo veliko iznenađenje i fascinaciju među posetiocima, prenosi Story.hr. Taj luksuzni pristup životu domaćih životinja svakako je bio nesvakidašnji i postao je predmet brojnih komentara u medijima.

Sada, kada je ovo imanje u vlasništvu Đokovićevih, nije poznato da li je kokošinjac zadržao svoj originalni luksuz, ali je poznato da je vila prošla značajnu renovaciju kako bi se prilagodila ukusu nove vlasnice. Renovacija je trajala skoro godinu dana, što ukazuje na ozbiljnost i posvećenost u adaptaciji imanja.

Porodična kuća Đokovićevih prostire se na više od 400 kvadratnih metara i izgrađena je od kamena i drveta, što je dodatno doprinosilo njenom impozantnom izgledu. Bivši vlasnik, Jugoslav Karić, podelio je nekoliko fotografija koje prikazuju unutrašnjost ove impozantne zgrade, omogućivši javnosti da dobije uvid u njen luksuz i komfor.

Lokalni mediji su izvestili da je Jugoslav Karić odlučio da proda vilu nakon što je saznao da njegova supruga, Elena, navodno nije plaćala struju i da je nekoliko meseci živela u mraku. Ova odluka je bila motivisana željom da se reše finansijski problemi, što je dovelo do prodaje imanja koje je na kraju završilo u vlasništvu Đokovićevih.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)