Zanimljivosti

SVETSKI POZNATA GLUMICA KUPILA LUKS VILU DO ĐOKOVIĆA: Šetka se u minijaturnom bikiniju, šta će reći Jelena? (FOTO)

Uživa na odmoru i briga je za sve!

09.08.2024 21:45

SVETSKI POZNATA GLUMICA KUPILA LUKS VILU DO ĐOKOVIĆA: Šetka se u minijaturnom bikiniju, šta će reći Jelena? (FOTO)
Lorenzo Carnero / Zuma Press / Profimedia

Glumica Eva Longorija (49), poznata po ulozi u seriji "Očajne domaćice" (Desperate Housewievs), trenutno uživa na odmoru u Marbelji, španskom letovalištu na jugu Španije. Sa svojim prijateljima i partnerom, Eva uživa u blagodetima koje ovo prelepo mesto nudi.

Dok je boravila na plaži, Eva je izgledala besprekorno u malom, ali raznobojnom kupaćem kostimu. U jednom trenutku, odlučila je da skine bretele i što bolje pocrni. Nakon kupanja u toplom moru, viđena je kako se sa sinom sklanja u hlad.

Preseljenje porodice u Marbelju

Inače, oni su se kao porodica preselili u Marbelju iz Los Anđelesa 2023. godine nakon što je kupila vilu sa šest spavaćih soba i sedam kupatila na španskoj obali. Eva i meksički biznismen Hoze nedavno su snizili cenu svog stana na Beverli Hilsu sa osam spavaćih soba sa 22,8 na 18,9 miliona dolara - i već su počeli da isporučuju svoje stvari u kuću u Marbelji.

- Eva i Hoze zauvek napuštaju Los Anđeles i ponovo su stavili svoj dom na prodaju - rekao je izvor za Daily Mail u aprilu i pojasnio:

- Uklonili su ga sa tržišta u junu, ali su ga nedavno ponovo stavili na berzu za 4 miliona dolara manje u odnosu na februar.

Profimedia

Ovako izgleda Eva Longorija u bikiniju

Ovo je i dalje 5,4 miliona dolara više od onoga što su potrošili za kupovinu kuće od 11.000 kvadratnih metara 2017.

Interesantno je da je Eva dobila špansko državljanstvo 2022. godine, kao i počasnu titulu "Sernjora", zbog njenih porodičnih korena iz grada Ovijedo.

Marbelja je poznata po tome što privlači mnoge poznate ličnosti, a među njima je i najbolji teniser sveta Novak Đoković, koji takođe poseduje kuću u ovom primorskom gradu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)