Zanimljivosti

NIKOLA JOKIĆ U AMERICI IMA LUKSUZNU VILU KOJA VREDI MILIONE: Bazen, bioskop i teretana - sve kao iz filma! (VIDEO)

San kakav mnogi sanjaju!

09.08.2024 14:54

NIKOLA JOKIĆ U AMERICI IMA LUKSUZNU VILU KOJA VREDI MILIONE: Bazen, bioskop i teretana - sve kao iz filma! (VIDEO)
M.M./ATAImages

Nikola Jokić živi već godinama u Americi sa suprugom Natalijom i ćerkom, a tamo poseduje vilu. U pitanju je prostoran dom za njegovu porodicu i njega, a mnogi bi voleli da su na njegovom mestu. Iako se profesionalno bavi košarkom, narod ga voli zato što je prizeman, lepo se ponaša, svakog ispoštuje, a veliki deo svog slobodnog vremena boravi u Somboru gde je odrastao. 

Na TikTok-u je osvanuo video koji pokazuje gde Jokić živi. U pitanju je kuća od 1.140 kvadratnih metara koja je prepuna mermera i lustera, zaista pleni svojom raskoši. Osim impresivne veličine, ova kuća nudi i brojne sadržaje koji je čine pravim luksuznim domom.

Jedan od najzanimljivijih sadržaja ove kuće svakako je kućni bioskop sa 12 sedišta, koji pruža iskustvo pravog bioskopskog ugođaja. Pored toga, tu je i teretana, što omogućava stanarima da se brinu o svom fizičkom zdravlju i kondiciji, sve u udobnosti njihovog doma. Takođe, prisustvo apartmana za goste dodatno naglašava komfor i gostoprimstvo ovog doma.

U dvorištu ove raskošne kuće nalazi se bazen koji podseća na one koje možemo videti u luksuznim odmaralištima. Pored bazena, posebna građevina opremljena kuhinjom dodatno upotpunjuje celokupno iskustvo uživanja u dvorištu. Ova kombinacija bazena i dodatnog prostora za pripremu hrane i pića stvara idealne uslove za opuštanje i druženje sa porodicom i prijateljima.

Osim ove raskošne kuće, Jokić poseduje i kuću u Somboru, a trenutno gradi i novi dom u svom rodnom mestu, što ukazuje na to da ceni udobnost i luksuz u svom okruženju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)