Telo

SRPSKA KREATORKA POKAZALA NAJOBLIJU ZADNJICU: Poigrala se sa muškim zdravljem, vrelim kadrovima "ZATALASALA" državu

Prizor od kog poigrava srce.

03.08.2024 16:35

SRPSKA KREATORKA POKAZALA NAJOBLIJU ZADNJICU: Poigrala se sa muškim zdravljem, vrelim kadrovima "ZATALASALA" državu
Printscreen/Instagram/diline_dresses

Srpska modna dijaznerka Dijana Radonjić je i vlasnica salona širom Srbije, a osim uspehom u biznisu može da se pohvali predivnom porodicom. Ona ima bliznakinje Andreu i Niku koje uveliko idu u osnovnu školu. Mnogi kažu da je Nika slika i prilika majke, da je rođena dama, dok je Andrea devojčica sa stavom, izuzetno šarmantna i vaspitana kao i njena sestra. Njih je Dijana dobila sa partnerom po imenu Nikola, a sa sadašnjim partnerom je dobila sina Vuka.

Iako je vlasnica salona mnogi bi očekivali da po ceo dan uživa u tretmanima i masažama, jednom prilikom je ispričala da to nije ni blizu istine. I pored tri porođaja, ona danas izgleda perfektno, ima telo iz mašte, a zategnuta je kao praćka!

S obzirom na to da preko zime vredno radi, a onda leti većinski uživa, ona je i ovaj put podelila nekoliko fotografija sa svog odmora iz Crne Gore na društvenoj mreži Instragram. Ovoga puta, dizajnerka uživa na jahti, a iskoristila je priliku da okrene pozadinu i pokaže čime raspolaže.


Primećujemo da ima izvajano telo, a u prvom planu je zalazak sunca i njen crveni kupaći. Ispod objave je ostavila poruku iz jedne pesme:

- Sve ce zvezde s tobom leći, pune tajnih putovanja.. Prije sna ti moram reći... budi dobra, lepo sanjaj.

Očigledno, Dijana se emotivno obratila nikome.

Njena fotografija nije prošla nezapaženo te su mnogi komentarisali kako izgleda fantastično. Naše javne ličnosti su joj kroz emotikone poručili da izgleda odlično poput Ivane Korab, Nikole Bokuna i Tamare Nikolić.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)