Telo

DEKOLTE MILENE POPOVIĆ MAMIO SVE POGLEDE: Transformisala se u trenu, pa pozirala bosonoga pored sena! (FOTO)

"Ova žena je sve lepša i lepša."

01.08.2024 21:30

DEKOLTE MILENE POPOVIĆ MAMIO SVE POGLEDE: Transformisala se u trenu, pa pozirala bosonoga pored sena! (FOTO)
Foto: Instagram/milena_bogdan

Milena Popović (41), državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine i udovica političara Olivera Ivanovića, već duže vreme je u srećnoj vezi sa Igorom Jurićem. Atraktivna crnka otvoreno govori o sreći u ljubavi o kojoj nije mogla ni da sanja. Koliko ljubav pozitivno utiče na nju, primećuje se i po njenim fotografijama koje deli na svom Instagram nalogu. 

Poznato je da Popovićeva najčešće bira poslovnu eleganciju. Neretko ume da spoji i nespojivo, pa tako uz pocepane farmerke ponese elegantan crni sako. Njeni fanovi kojih na Instagramu broji 130.000 najradije vole njene elegantne toalete sa privatnih izlazaka. Nedavna fotografija, ipak, izazvala je opštu pometnju na društvenim mrežama.

 

 

Milena je objavila sliku na kojoj je vidno preplanula, dok na sebi ima crnu majicu na bretele veoma dubokog dekoltea. Preplanuli ten dodatno je istakla jačom šminkom, dok joj je bujna crna kosa padala po ramenima.

Takođe zapažena je bila i fotografija na kojoj sedi u beloj lanenoj košulji koja je delimično providna, a koju je uparila sa teksas šortsem. Pogled je sakrila iza velikih naočara za sunce, dok je ispijala piće na subotičkom trgu.

 

 

Izgleda da su je na putu nazad, pejzaži omeli, pa je zastala ne bi li se fotografisala u sasvim opuštenom izdanju. Ovog puta bila je bosa, košulja je bila ispasana iz šortsa, dok je i naočare skinula sa lica i uz osmeh pozorala, ni manje ni više već pored sena. Poruka je bila krajnje motivaciona.

- Skinite šminku. Maske. Izujte cipele. Ne peglajte košulje. Dišite. Volite. Radujte se. Danu. Suncu. Zdravlju. Ljubavi. Životu. Živite po svojim pravilima. Sreću stvara sloboda - napisala je ona.

Njene objave su naišle na slavu pohvala.

- Ti si ženo za primer mnogih žena poput tebe.

- Bravo gospođo!

- Ova žena je sve lepša i leša.

- Pametna i prelepa.

- Bosa, jaoooooooo, kakva fotka!

- Žena zmaj!

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)