Telo

JELISAVETA ORAŠANIN OBJAVILA SELFI, A OD DEKOLTEA SE MANTA U GLAVI: Nije normalno da žena ovoliko grmi, preti nam srčka!

"Vidi se da trenira."

01.08.2024 15:36

JELISAVETA ORAŠANIN OBJAVILA SELFI, A OD DEKOLTEA SE MANTA U GLAVI: Nije normalno da žena ovoliko grmi, preti nam srčka!
Instagram-printscreen-jagodenamagli

Glumica Jelisaveta Orašanin (35) objavila je serijal od nekoliko fotografija sa prijateljicama, ali treća fotografija bila je ona na kojoj su se mnogi zadržali. Glumica tek što je došla iz Grčke gde je boravila sa porodicom, pa se može pohvaliti vidno preplanulim tenom. Dok je uživala u koktelima sa drugaricama izgleda da je rešila da se uslika u toaletu kafića.

Ponela je kratku haljinu na bretele koja je bila cvetnog dezena, a preovladavala je crvena boja. Međutim, ono što je privuklo sve poglede bio je njen bujni dekolte. Naime, zgodna glumica nije ponela brushalter, a haljina je imala prilično dubok dekolte. Do izražaja su došla i njena ramena i mišićave ruke, pa su se naporni treninzi koje praktikuje i te kako isplatili.

instagram-jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin

Primetno je da se odlučila za diskretnu šminku u crvenkastim tonovima, koja joj je na preplanulom tenu odlično stajala. Dok je slikala selfi do izražaja je došao i njen verenički prsten sa ogromnim dijamantom.

- Ekipica iz kraja - bilo je sve što je napisala glumica na svom Instagram nalogu.

Usedilo je blizu 4.000 sviđanja.

- Vau, ostao sam bez teksta.

- Kakvi mišići neverovatno.

- Najzgodnija glumica.

- Vidi se da trenira.

- Kakva žena!

 

 

Podsećamo, Jelisaveta je godinama deo javnog života, a posebnu pažnju je privukla udajom za slavnog sportistu Miloša Teodosića. Titulu najboljih nogu Srbije, koju joj mnogi dodeljuju, opravdala je više puta. Međutim, izgleda da su velike šanse da ponese još jednu titulu i to u vidu najboljeg tela Srbije. Njena nedavna objava je to i potvrdila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)