Brak i veze

SUPRUGU ALEKSE AVRAMOVIĆA JAVNOST RETKO VIĐA - ali je uvek uz njega! Misteriozna Teodora ne voli da se eksponira (FOTO)

Za nju košarkaš kaže da je njegova najveća podrška.

09.08.2024 12:55

SUPRUGU ALEKSE AVRAMOVIĆA JAVNOST RETKO VIĐA - ali je uvek uz njega! Misteriozna Teodora ne voli da se eksponira (FOTO)
Starsport

Košarkaš Aleksa Avramović ponosan je na naš košarkaški tim, iako su sinoć doživeli težak poraz na Olimpijskim igrama u Parizu. Verujemo da su naši Orlovi dali sve od sebe i da čuvaju energiju za borbu za bronzanu medalju. Razumevanje i podrška su najvažniji u ovom trenutku, a već je dobro poznato da je Aleksa i te kako ima od svoje supruge Teodore – koja se retko pojavljuje u javnosti.

O Teodori Avramović se ne zna mnogo, iako javnost žudi da zna, ali najbitnije je da svog supruga prati godinama na utakmicama I uvek ga bodri.

Kako naši Orlovi odigraju utakmicu, tako fanovi dele njihove zajedničke fotografije pa dobijamo mali uvid u njihov život.

Ona nije aktivna na društvenim mrežama, ali zato Aleksa redovno pokazuje kako uživaju u putovanjima, ali i uzajedničkim projektima, i obožavatelji su mu zahvalni na tome.

"Moja najveća podrška", napisao je Aleksa u opisu jedne od fotografija.

Te 2022. godine njih dvoje su stekli veliku pažnju kada su se venčali, a mnogi su bili oduševljeni izborom venčanice koju je Teodora nosila. Venčanje se odigralo u Čačku, a o njenoj venčanici se uveliko pisalo širom Srbije.

Teodora je odabrala venčanicu sa dugim rukavima i elegantnim naborima na prednjem delu. Imao je šlic na sredini, kao i izrez duž leđa, koji je dodatno naglašen elegantnom punđom i dugim velom.

Aleksa je bio u savršenom skladu s prilikom, obukavši bež odelo uz belu košulju i braon cipele. Iako je Aleksina ljubav prema supruzi bila očigledna kroz njegove objave na društvenim mrežama, o Teodori se ne zna mnogo više osim da je diplomirala primenjene umetnosti i da se profesionalno bavi dizajnom enterijera.

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)