Brak i veze

SKROMNA ŽENA ČUVENOG KOŠARKAŠA: Kako je Natalija osvojila Jokića - ljubavna priča koja intirigira svet

Po proceni američkih medija samo ove godine on će inkasirati 47,61 milion dolara.

08.06.2024 14:40

SKROMNA ŽENA ČUVENOG KOŠARKAŠA: Kako je Natalija osvojila Jokića - ljubavna priča koja intirigira svet
Tanjug/AP Photo/Jack Dempsey

Legendarni srpski košarkaš Nikola Jokić postao je miljenik nacije zbog svojih uspeha u NBA ligi. Njime su podjednako oduševljeni i Amerikanci, a posebno ih zanima njegova supruga i plavokosa lepotica Natalija. 

Međutim, ona se skromno drži po strani, brine o njihovoj ćerkici i porodici, a za popularnost ne daje ni pet para. Iako Nikola na bankovnom računu ima više stotina miliona, a samo ove godine će po preceni američkih medija inkasirati  47,61 milion dolara, njegova supruga važi za vrlo skromnu ženu koja ne baca pare na preskupe krpice. Njihova ljubavna priča intirigira svet, a o Nataliji je svojevremeno pisao i čuveni People. 

Ljubav iz Sombora

Gorostas iz Sombora je od svoje supruge viši čak 38 santimetara, pa ona spram njega izgleda kao mrvica i još nežnije. Natalija je rođena u Karlovcu, ali je kao sedmomesečna beba s roditeljima morala da pobegne u Srbiju, a njega porodica se nastanila u Somboru. 

Ljubav Nikole i Natalije započela je u njegovom rodnom gradu u vreme kad su oboje bili srednjoškolci. Kako je jednom prilikom ispričao čuveni košarkaš ona ga je ostavila dva meseca nakon što su počeli da se zabaljaju. 

- Išao sam u srednju ekonomsku školu, a Natalija je upisala psihologiju na “Seminole State Collegeu”. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo, ona je otputovala - prisetio se on u razgovoru sa američkim novinarima.

Plavokosa lepotica je vredno studirala u Americi dok je on ostao u Srbiji igrajući najpre u dresu, a potom za Mega Leks. Ljubav su održavali na daljinu, a čak ni okean nije uspeo da ih razdvoji. 

Međutim, sudbina je imala drugačije planove za njih. Gorostas iz Sombora nije prošao nezapaženo od strane američkih skauta i u oktobru 2025. debitovao je u dresu Denvera u NBA ligi. Od tog trenutka kreće njegov munjeviti uspeh u najjačoj ligi sveta u kojoj je postigao brojne uspehe. 

Natalija je bila uz njega kao podrška, a njihova velika ljubav je krunisana brakom u oktobru 2020. a gde drugo nego u Somboru. 

- Omiljena žurka svih vremena! - napisala je ona pored slike sa svadbe. Čuveni košarkaš i njegova supruga imaju i preslatku devojčicu neobičnog imena Ognjena koja je rođena u Denveru.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)