Moda

TAMARA VUČIĆ U HALJINI KOJA NIKAD NE IZLAZI IZ MODE: Pokazala u čemu stvarno uživa, ovome se niko nije nadao (FOTO)

Prva dama Srbije nikada ne odstupa od onoga što voli.

18.08.2024 18:25

TAMARA VUČIĆ U HALJINI KOJA NIKAD NE IZLAZI IZ MODE: Pokazala u čemu stvarno uživa, ovome se niko nije nadao (FOTO)
ATAImages

Prva dama Srbije Tamara Vučić ima fantastičan ukus i uvek bira komade koji joj savršeno pristaju. Ona je povremeno i aktivna na svojoj društvenoj mreži Instagram, a ovoga puta je pozirala u prelepoj i nežnoj haljini koja može biti odlična za svaku priliku.

Iako često na njenom nalogu imamo priliku da vidimo fotografije sa važnih događaja, ovoga puta Tamara je pokazala drugačiju stranu sebe. Ponela je neobičnu haljinu sa žutim cvetovima. U gornjem delu haljina ima korset i uska je u struku, a onda lepršavo pada. Na struku takođe ima mašnu. Na fotografiji možemo da primetimo da ona voli šešire zbog čega je upravo jedan stavila pored. Drži knjigu i gleda u daljinu. Zanimljivo je da je Prva dama odlučila da se opusti uz roman. 

Takođe, ona je podelila čitavu galeriju fotografija te nam je svima pokazala u kojoj knjizi uživa. U pitanju je "Mesečeva sestra" Lusinde Rajli.


Potom, Tamara je pozirala i pored cveća, a malo je reći da izgleda zanosno. Mnogi su joj u komentarima uputili da je ova knjiga pravi izbor, dok su drugi tvrdili da je ipak Tamara pokupila svu pažnju.

- Tamara, Vi ste dama u svakom smislu te reči.

- Prelepa naša Tamara.

- Predivna kao i uvek.

- Istinski se neko rodi da bude gospođa u svakom pogledu. Odišete tom divnom i tradicionalnom lepotom. Bravo za kulturne, vaspitane, umerene i obrazovane žene.

- Naša dama i pre svega divna osoba, srdačan pozdrav od srca.


- Prelepa naša Tamara - pisali su joj u okviru Instagram objave.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)