Lifestyle

TAMARA VUČIĆ U KOŠULJI KOJU ŽELI SVAKA ŽENA: Pojam elegancije i stila - jedan detalj nikome nije promakao (FOTO)

Ona je sve oduševila svojim modnim izborom.

08.08.2024 18:46

TAMARA VUČIĆ U KOŠULJI KOJU ŽELI SVAKA ŽENA: Pojam elegancije i stila - jedan detalj nikome nije promakao (FOTO)
Tanjug/MARKO DjOKOVIC

Prva dama Srbije Tamara Vučić ima istančan modni stil i nepogrešovo bira odevne kombinacije shodno prilici. Na promociji knjige poezije Desanke Maksimović "Tražim pomilovanje" koja je objavljena na španskom jeziku u Meksiku prva dama Srbije sve je ostavila bez daha i oduševila svojim modnim izborom.

Iako se uključila samo putem video linka na promociju u Meksiku, niko nije mogao da odvoji oči od lepe Srpkinje. 

Košulja - pojam elegancije

Za ovu specijalnu priliku ona je odabrala crne pantalone i neobičnu belu košulju sa detaljem koji nikome nije promakao. Košulja je imala neobičnu mašnu oko vrata se u kaskadama spuštala. Ova košulja je pojam sofisticirane elegancije i u svom ormanu je želi svaka žena koja drži do svog stila. 


Kako je napisala na svom Instagram nalogu supruga predsednika Srbije ona je prisustvovala promociji knjige poezije srpske slavne pesnikinje Dasinke Maksimović koja je objavljena na španskom jeziku u Meksiku.

- Velika je čast biti deo jednog od najznačajnijih projekata kulturnog povezivanja Srbije i Meksika - španskog prevoda knjige "Tražim pomilovanje – Lirske diskusije sa Zakonikom cara Dušana“ Desanke Maksimović, objavljenog u Meksiku i knjige "Nezaboravna materija“ velike meksičke pesnikinje Rosario Kasteljanos, objavljene u Srbiji u dvojezičnom srpsko-španskom izdanju - napisala je Tamara u postu.

Na promociji izdanja u Ministarstvu spoljnih poslova Meksika, kome je prisustvovala i prva dama Meksika dr Beatris Gutjeres Miler, Tamara se uključila i pozdravila goste putem video linkom.

- Jedno delo Desanke Maksimović prvi put se pojavljuje u Meksiku na španskom jeziku, a poezija Rosario Kasteljanos se, takođe, prvi put pojavljuje na srpskom jeziku, na ćirilici, pred čitaocima u našoj zemlji - dodaje se u postu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)