Zanimljivosti

TAMARA VUČIĆ JE ZABLISTALA U NEVEROVATNO ŠIK HALJINI U AFRICI: Bela toaleta sa floralnim detaljima savršeno grli figuru

Afrička diplomatska turneja prve dame pružila nam je uvid u njene odlične stajlinge.

25.07.2024 11:31

TAMARA VUČIĆ JE ZABLISTALA U NEVEROVATNO ŠIK HALJINI U AFRICI: Bela toaleta sa floralnim detaljima savršeno grli figuru
Antonio Ahel/ATAImages

Prva dama Srbije Tamara Vučić, prilikom svoje zvanične posete Africi, vodila je sadržajan razgovor sa državnom sekretarkom i ministarkom spoljnih poslova Demokratske Republike Kongo, Terezom Kajikvambe Vagner. Tema razgovora bila je unapređenje sveukupnih bilateralnih odnosa između Republike Srbije i Demokratske Republike Kongo.

- Razmotrile smo pravce saradnje, posebno u domenu kulture i obrazovanja, stavljajući akcenat na projekat "Svet u Srbiji", kao i Organizaciju Frankofonije. Zahvalila sam na podršci DR Kongo nacionalnim interesima Srbije u međunarodnim organizacijama, napisala je Vučić na svom Instagram profilu.

Ipak, osim važnih diplomatskih razgovora, Tamara Vučić je ponovo pokazala besprekoran osećaj za stil. Na ovom događaju nosila je belu haljinu bez rukava, koja je plenila pažnju zbog neverovatno zanimljivih detalja.

Kroj haljine savršeno je isticao njenu figuru, posebno uz pojas koji je naglašavao struk. Prvi detalj koji je privukao pažnju bili su ornamentni karneri na gornjem delu haljine, koji su podsećali na viktorijansku kragnu. Tamnoplavi cvetni detalji dodatno su isticali eleganciju ovog komada, čineći ga idealnim izborom za ovu diplomatsku priliku.

Prva dama Srbije je svoju kosu skupila u nisku punđu, čime su krupne viseće biserne minđuše posebno došle do izražaja. Ostatak nakita, u vidu diskretnih narukvica, skladno je upotpunjavao celokupan izgled. Njen stajling bio je primer sofisticiranosti i dobrog ukusa, što su primetili i prisutni.

Komentari o njenom izgledu samo su se nizali:

- Haljina, frizura, sve je baš lepo, draga naša Tamara.

- Koliko topline ima u ovoj našoj dami, bili su samo neki od oduševljenih utisaka.

Tamara Vučić je još jednom potvrdila svoj status ljubiteljke mode koja svojim stilom i elegancijom pleni pažnju gde god da se pojavi.

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)