Moda

DOŠLA U HALJINI OD LATEKSTA I SVUDA ČULO SE: "MAJA GORI!" Voditeljka izbezumila prisutne, ovo je previše vrelo!

Proslavila je 30. rođendan - i društvene mreže su odlepile!

16.08.2024 10:57

DOŠLA U HALJINI OD LATEKSTA I SVUDA ČULO SE: "MAJA GORI!" Voditeljka izbezumila prisutne, ovo je previše vrelo!
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Maja Jama je oduševila sve prisutne na svom 30. rođendanskom slavlju kada se pojavila se u crnoj mini-haljini od lateksa, koja je isticala njenu figuru i bila pravi hit na događaju. Haljina je imala zapanjujuće panele izazovnih izreza na grudima i stomaku, ukrašena je zlatnim lančićem i metalnim priveskom, koji je dodatno naglasio toniranu figuru TV zvezde.

Voditeljka  popularnog showa "Ostrvo ljubavi" (Love Island) privukla je pažnju izuzetnim izgledom i stilizovanom kosom, koja je bila ravno oblikovana s resama, dok su zlatne minđuše upotpunile njen glamurozni izgled. Maja je završila svoj stajling s parom crnih potpetica sa kaišićima, koje su savršeno upotpunile njen sofisticirani izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Jama (@mayajama)

Na događaju koji je održan u restoranu "Belvedere" u londonskom Holand parku, Maja je viđena kako se šepuri svojim izvanrednim izgledom i veselo se smeška dok je dočekivala svoje goste. Slavlje je bilo očigledno vrlo zabavno i Maja je s oduševljenjem dočekala svoj poseban dan.

Nedavno je, u beloj haljini, takođe očarala prisutne na letnjem proslavljanju, pokazujući da je spremna za zabavu i posle razdvajanja sa bivšim partnerom, reperom Stormzijem. Par se razdvojio u julu 2024. godine nakon kratkog pokušaja ponovnog spajanja, nakon što su prvotno prekinuli vezu 2019. godine.

U svojoj izjavi, Maja i Stormzi su naglasili da su pokušali ponovo, ali da je njihov poslednji pokušaj bio neuspešan.

- Imali smo 21 i 20 godina kada smo se prvi put sreli – oboje na početku naših karijera – i proveli smo pet godina zajedno, a zatim pet godina rastući odvojeno. Ovaj poslednji pokušaj zahtevao je mnogo razmišljanja, ponovnog učenja i prilagođavanja. Pokušali smo i nije uspelo, i to je u redu.

Maja Jama je pokazala da je snažna i samopouzdana, držeći glavu visoko i nastavljajući sa svojim profesionalnim i privatnim životom. Od predstavljanja finala "Ostrva ljubavi" do odlaska na odmori, jasno je da je Maja u punom sjaju, spremna za nove izazove i uspehe.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)